16 december 2008

Mera vitaminer!!!

Jag tror det behövs en hyperladdning med vitaminer till oss för att orka med den sista mörka veckan innan jul. Jag slocknar snällt om kvällarna redan vid halv tio, sover sedan som en stock och känner mig ändå som en klubbad säl när jag vaknar igen på morgonen..
.
Den här veckan ska ägnas åt att fixa det sista inför julen. Alla julklappar är avklarade (nätshopping kan verkligen rekommenderas!!!), mycket av julmaten är redan handlad, julgranarna utsedda (men inte huggna, det blir till helgen) och pyntet är på plats. Nu pyntar jag ju inte så mycket, så just den punkten var ganska lätt att bocka av! I skafferiet väntar sirap, grädde och choklad på att det ska bli helg då jag och J ska göra julgodis i form av knäck, kola och tryfflar. Just nu känns det som om jag har full kontroll och inte är det minsta stressad. Vilken skillnad det är på att förbereda sig inför julen när man är mammaledig kontra att jobba heltid och försöka hinna med allt...
.
Hoppas ni får en skön vecka ni också, och stöka inte för mycket!

7 kommentarer:

Hannis sa...

Förstår att du känner dig klubbad!
Känns ju som ett evigt mörker just nu och jag blir arg på väckarklockan varje morgon=))

Skönt att du har fått så mycket gjort!
Härlig känsla när man slipper stressa.

Kram Hannis

Annika sa...

Är klubbad av annan anledning idag jag så vitaminer skulle nog behövas i flera kilo...:) sitter o svettas efter en nattlig pärs..... vilka fina grytlappar du gjort o nu väntar jag med spänning på att få se ett stickrrojekt.... pulsvärmare är kul o snabba att göra.... har ett kanonmönster med bara 4 mönstervarv som upprepas o blir jättesnyggt... hör av dig om du blir intresserad...bild finns hos mig.....:) Kram Annika

Karin sa...

Hej min vän!

Du är allt strukturerad du! Jag som aldrig varit så här mycket ledig får inget gjort! Jag måste nog vara jagad av blåslampan för att få saker gjorda *fniss*. Inte en julklapp har jag köpt heller, men det är ju en vecka kvar eller hur!

Tack för din fina länkning, nu hoppas jag verkligen på tur! Ska prova slumtal tror jag. Känns ganskabra att slippa skriva lappar till alla, även om barnen tycker det är kul. Vi får se!

Jag har mejlat dig!

Ha en fortsatt mysig vecka!
Varmaste kramarna

Karin

Magnolia sa...

hej tittar in här och ser att vi bor ju i samma samhälle Guud vad roligt! Vad Finnnt du har hos dig! Hoppas att eran dag blir bra kram Tina

www.vackramagnolia.blogspot.com

Lilla huset på prärien sa...

Bra jobbat Krisin! Själv har jag gjort julkola redan och lagt i en burk som jag ställt högt upp så inte barnen ska komma åt dem. Ändå börjar det sina i burken... förstår inte hur barnen gör för att nå upp till burken och dessutom öppna den själva...!? Hmm...

:)

Kram Jenny

Anna Drott sa...

Å vad skönt att vara så färdig med allt! Själv ska jag försöka hinna med att skriva ett schema för tv-redaktionen fram till och med mars, pynta, baka och laga mat. I helgen blir det väl...:)

Klapparna är nästan klara i alla fall!

Kram!

Fröken Fräken sa...

Ja, det är verkligen mörker och bedrövelser just nu. Man känner verkligen hur påverkad man blir av obefintligt solljus, man skulle nog kunna gå och ta sig en tupplur när som helst!

En bra sak med att få så mycket godis till jobbet är att man liksom äter sig mer än mätt där. Och man känner ingen längtan till att göra eget godis - en sak mindre på att göra listan... fast det kan ju onekligen vara ganska mysigt med ett eget godis!

Här blir det julklappsinslagning och rimstuga till helgen (förutsatt att jag hittat alla klappar då..) och så det sista pyntandet. Lite roligt vore det ju om det blev så pass kallt att man kunde göra islyktor att ha utomhus!!