03 juni 2007

Försommarbilder från trädgården

Fastän trädgården i år har fått ett viloår (pga av att vi ändå har grävt sönder så mycket i och med utbyggnationen) så kan jag inte låta bli att fota försommargrönskan. Älskar det ljusgröna såhär års.Zinkhinken som samlar upp regnvatten och som visade sig så förrädisk för fåglarna.Sommarkrukor jämte stentrappan på framsidan. Fikonträdet jag köpte nyligen syns till vänster.


Krukor, blommor och ljuslykta på ett av symaskinsborden. De vita krukorna är de som blev ommålade förra helgen. Om ni undrar över det udda terracottainslaget så är det en liten squashplanta som jag fick precis av mamma och som inte hunnit få en ny, passande kruka än!Uthuset på baksidan av huset, med hundgården till höger. Gammalt och slitet men här bor mina krukor och diverse trädgårdsattiraljer.

Det urgamla äppelträdet på framsidan. Stammen är så ful så jag försöker täcka in den med en kaprifol och en klematis. Den lilla vita fågelholken köpte jag nyss på Mio.

2 kommentarer:

Marie sa...

Så fint du har gjort det. Jag har tänkt att släpa ut min gamla symaskin från garaget och ställa den i trädgården. Måste bara fixa till den lite först.

Ha en fortsatt bra vecka.
Kram Marie

Kristin sa...

Hej Marie,
tack vad du är snäll. Själv tycker jag det är en blandning av kaos och djungel om än med några trivsamma inslag. Men det blir nog bättre när utbyggnaden är färdig och vi kan rätta till trädgården.
Kram Kristin