27 juni 2007

Klättra på väggarna?

Vi har haft ett väldigt regnande här nu senaste dygnet, det ska ha kommit över 100 mm. Som tur var drabbades vi inte av någon översvämning även om grannar och andra vi känner råkade ut för det. Jag har inte varit inne och klättrat på väggarna i frustration över vätan, nej, jag har varit ganska aktiv på stan idag. Har handlat en liten roller så jag kan rolla sängramen och sovrumsbyråerna (tänkte rolla först och sedan bara stryka med pensel i färgen - det borde gå fortare än att penselmåla allt, särskilt när det är lite större ytor. Hoppas det ändå ser penselmålat ut eftersom jag tycker det är finare än en helt slät, rollad yta). Jag hoppas kunna visa resultaten senare. Vad det blir? Vitt, så klart! Från antikbetsad furu till vitt... kan inte bli annat än en klar förbättring.

Sedan har jag inhandlat fler knappnålar så snart blir symaskinen utmanad, jag har hämtat ut de senaste Tradera-fynden på bussgodsavdelningen (tänkte visa det också senare) och så har jag varit och kollat på kameran jag villa ha, Canon Eos 400D. Stort hål i plånboken blir det men det blir nog ändå den kameran jag köper. Känner mig inne i en kreativ fas nu så det är väl bara att spinna vidare på alla idéer man får.

Visar några bilder på annorlunda "tavlor". Har aldrig tänkt på att det man sätter i en ram faktiskt inte behöver passa in, utan kan hänga fritt. Härlig 3D-effekt på köpet. Det var en ny idé för min del. Och så fönstret... även om jag gillar gamla fönster som bara lutas mot en vägg, så var den här idén som "anslagstavla" eller "hängare" ganska kul också, tyckte jag.
5 kommentarer:

Åsa sa...

Det var fint! Kanske "lånar" den idén till min lilla lya. Här på havet blåser det, och landkrabba som jag är har jag mått illa mest hela dagen. Kan också bero på allt kaffe jag hinkar i mig för att hålla mig vaken till tre på natten. Har inte riktigt kommit in i dygnsrytmen ännu. Tänker på! Kram från lillasyster

Åsa sa...

Tänker på er ska det stå...missade "er"et bara...

Lin & Lavendel sa...

Jättefint!

Anonym sa...

Mmm, vad fint det var med korten och ramen!! EN Canon EOS 400D har nyss kommit i vår ägo och jag kan varm rekommendera den!! :) /Terese

Kristin sa...

Hej syster yster Åsa! Du är gullig du!!! Jag ska länka till din blogg senare! Kram kram och trilla inte i vattnet!

Viktoria - kul att du var här och gillade idén!

Bagateller - mmmm... älskar min kamera redan...!!!!!