30 januari 2009

Fredagsmys

Jag blev så exalterad över skåpet tidigare, så jag glömde att lägga ut bilderna jag egentligen hade tänkt mig såhär på fredagen. För 5-årige J är fredagsmys = godis, festis och chips senare på kvällen. För mig är fredagsmys = några rosor i en vas, tänt ljus och en oläst inredningstidning. Gärna ihop med en kopp kaffe med mycket mjölk. Som föräldraledig till två barn så får man inte många minuter att sitta ner och göra egna saker, så en sådan stund känns oerhört lyxig.

Kram till er alla, jag förstod på kommentarerna på mitt skåpsinlägg att det finns andra skåpälskare! Då är jag inte ensam med min last! *ler*

15 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

ÅH Kristin! Du sätter tummen mitt på spiken!!! Precis så är det. Det är en sådan himla lyx att bara få sätta sig ned med en kopp kaffe utan att bli störd stup i kvarten. Själv hoppas jag på en lång varm dusch när mannen kommer hem! :)

Fredagskram från Jenny

annashusidingtuna sa...

Man behöver verkligen de där stunderna av frihet!
Fint skåp som aldelles säkert kommer att hitta sin plats hos er.
Kram Anna

Lina sa...

För mig är fredagsmys, tacos, chips och fångarna på fortet, eller sikta mot stjärnorna:)
Barnndomen har satt sina spår...
/ Lina

Vit Gladiolus sa...

Visst är det härligt med fredagsmys, vilken fin mjölkkanna du visar!
Kram

Hannis sa...

Vilket skåp!!
Det där kommer att bli underbart i annan färg!!
Ska åka och kolla på ett skåp på Söndag.
Hoppas på tur den här gången!

Önskar dig en härlig helg och hoppas på att du får lite egen mystid//Kram Hannis

Anonym sa...

Var just inne på din barnrumsblogg, men du behöver ändra inställningarna för där kan jag inte kommentera eftersom jag inte har nåt googlekonto. Så här skrev jag i alla fall:)

"Djungelrummet var ju jättefint, skulle jag GÄRNA ha till en tjej. Nu har jag ju bara en lten kille än så länge men ändå;). Håller på med hans rum som blir vitt, svart och lite rött. Bild på spegelkoja under konstruktion finns på bloggen och mer bilder läggs ut efter hand som det blir klart."

Himmelbit/Njut en smula sa...

Myyyysigt med fredagsmys! Här har vi precis varit och hämtat sambon/pappan vid tåget (han bor i Sthlm må-fre). Så nu ska vi också mysa :-D.

Du frågade om zinklådorna. Den ena har jag köpt här, hos Moster Malla. Den andra beställde jag från Fridas Gård. Jag skulle ändå ha lite annat därifrån, så jag passade på ;-). Klart du ska till storstan på shopping :-D.

Ha en toppenhelg!
Kramar

Hanna sa...

Åh så fint!
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Hanna & Hugo sa...

Hej Kristin...
Förlåt, har helt missat din fråga angående mina bilder, självklart får du låna dem.
Kul att du vill använda dem.
Hoppas du får en skön fredag kväll.
Kramar Maria

Viveka i Bläckhornet sa...

Jag säger bara - NJUUUT...
Sen önskar jag dig den bästa av helger...

Kramar Viveka

Marie sa...

Jag kan bara hålla med dig Kristin, det där är fredagsmys för mig också (förutom kaffet, hihi). Ljuvliga bilder!

Och vilket skåp du hittade på Blocket, wow så fint det kommer att bli!!!!!!

Ha en riktigt trevlig helg!
Kram Marie

Ps. Såg ditt mail! Svarar i helgen.

Lilla huset på prärien sa...

Ahhh men du får duscha i alla fall :) DET är ju inte fy skam *ler*. Din kanna är verkligen superfin - det får man kalla ett fynd tycker jag!

Åh vilka fårskinn du säljer!!! Sååå fina. Jag gillar de som är mörkgrå, har du några sådana? Typ som det första skinnet du visar men mörkgrått. Egentligen skulle jag bara vilja köpa ALLA dina skinn för jag är besatt av härliga fårskinn... nu har jag bara två. Måste ha fler... måste ha fler...

Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Åh, skåp!!!! Hoppar exalterat upp och ner och klappar händerna! Finns det något finare? Undras om det här är någon form av konstig sjukdom, att vara så himlans förtjust i gamla skåp? Och det kommer att bli så fint! Platsen för det? Äsch, sådana petitesser ;-) Det kommer naturligtvis att lösa sig. Och så kan man ju alltid dra till med det gamla trumfkortet "Man kan aldrig få för mycket förvaring" om någon börjar ifrågasätta skåpets inköp.

Jag funderar på att lägga mig i badet ett tag med en tidning och koppla av - det kan kanske gälla som lördagsmorgonsmys?!

Ha en härlig dag!!

Det vita dårhuset sa...

Pssst......Du har en utmärkelse att hämta hos mig!!
Kramen

Kamomilla sa...

Skåpälskare finns det många av!! Roligt fynd och det hittar säkert sin plats!!
Mysigt inlägg, du har så rätt!