10 maj 2009

En gnutta blått

Till sommarsäsongen blir jag alltid sugen på att ta in lite blå inslag i vårt hem, jag som annars tycker blått och vitt är en rätt så trist och förutsägbar kombination, för att inte säga vanlig. Ljusblått på gränsen till turkos känns roligare än det traditionella marinblå. På Rusta, av alla ställen, fanns den här sittdynan i ljusblått, vitt och brunt för 69 kr och 5 meter randigt tyg i samma färgställning för 50 kr. Fynd, säger jag!.
Ni ser att korgen blev vit? Men som kompromiss fick den vara omålad på insidan. (Det låter bättre än att säga att jag inte orkade måla på insidan!)

.


Skjortor med stråveck och pärlemorknappar som också går i ljusblått har jag köpt på H&M för liten peng. Söta, svala, sköna till sommaren! Bilderna ovan fick mig att bli påmind om att jag MÅSTE skaffa vita galgar istället för de här gamla träfärgade galgarna från Ikea... Ikea har ju nu samma galge i vitt.
.
Hoppas ni har en bra helg och så vill jag passa på att säga en sak till, förlåt att jag inte hinner svara er som lämnar kommentarer...

10 kommentarer:

Kamomilla sa...

Visst kan det vara kul at smyga in lite lite färg ibland!... ;)

Våglyckan sa...

Ljuvligt. Jag tycker om det blåa mot det vita. Känns fräscht och luftigt. Tack för inspirerande bilder.
Ha en bra vecka!
kram från mig
/maria

Lilla huset på prärien sa...

Superfina skjortor. De har jag tittat på några gånger men inte kommit mig för att köpa ännu. Eller rättare sagt, har prioriterat annat :) Har en MASSA saker att prioritera vet du! ;)

Kram J

Tulipa sa...

Tycker mig känna igen en av skjortorna..likadan randig hänger i min garderob.

Snygg dyna från Rusta!!!

Överhuvudtaget kändes dina bilder så somrigt fräscha så man bara vill satsa på dessa färger för att riktigt få in sommaren!

Kram Mariette

Karin Lindström sa...

Hej Kristin!

Här i huset har vi varit sjuka igen. Lilleman har haft feber och varit förskyld hela förra veckan och är inte riktigt bra än! Jag är jättestressad för jag har en massa syjobb som jag inte får gjorda!!

Dina bilder och saker är som alltid så fina. Skjortorna ser jätte sköna ut. Önskar mig en liten shopping tur just nu!

Ha en bra vecka!
Många kramar
Karin

Interiörboden sa...

Hej!

Åhh, så mycket fint du visar :)
Jag skulle verkligen vilja ha sådana där skjortor :)
Får bli en tur till staden snart!

Ha en jätte bra vecka.
Kram Sandra

Liten Bod sa...

Listigt med kommentaren om korgen :) Fin blev den i alla fall! Jag tycker om blått och vitt i alla former, men som du säger börjar det kännas lite trist... Håller på att uppdatera lite här och där pga det. Kram, Tina

Emelie sa...

Fina coh rofyllda bilder som vanligt!
Känner igen tyget som även ligger hemma hos min svärmor. Jag har precis gått in i en blå period i mitt liv, så det faller mig i smaken!
Ha en bra vecka!
Kram Em

FURNISH.etc sa...

Vilka underbara foton du tar!

Annika sa...

Älskar blått så dina bilder föll mig i smaken..... har fyndat vackert tyg flera ggr på Rusta.... Kram Annika