06 maj 2009

Korg

Jag fortsätter skattjakten ute i lagården och plockar in sådant som jag (nästan) har glömt bort att jag hade... den här korgen fick komma in nu. Först tänkte jag måla den vit, men så tyckte min man att det var snyggt att ha ett mer trärent inslag i vardagsrummet. Jag vet inte... det är någon som har drullat ut blå färg på den och det är ju inte så snyggt att se på. Hur skulle ni gjort?6 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Ahh... jag är ju på väg från allt det där målerivita så jag måste ju säga behåll som den är! Snyggt när den är ruffig också! Jag gillar ruffigt... Så länge det inte är ofräscht vill säga *ler*

Fint med plättar i luften!

Kram Jenny

Hem och Lycka sa...

Hmm, jättefin som den är även om jag nog hade målat den vit. Snodde en korg från mamma och pappa som någon drullat röd färg på så den blev vit..

kram

Kamomilla sa...

Den är fin som den är tycker jag! Den kommer bättre fram nu i brunt. Och det tycker i varje fall jag att den ska få göra!

becca sa...

Hejsan,
jag tycker att det blev fint som det va nu, visst är det jätte fint när allt är vitt men jag tycker att något gärna kan bryta lite i det vita.

Kram Rebecca.

Lantliv sa...

I och med att du ställer frågan så ska jag säga vad jag tycker! Vitt i all ära,men inte på allt. Tycker inte man ser sakerna då! Allt flyter samman!Tycker därför att det är snyggast då man bryter av med trärent så träder i detta fall korgen och bordet fram!Linjerna blir tydligare!
Ha de!
Kram Anne-Lee

Florist-javisst sa...

Hej!
Vilken fin korg. Jag hade nog målat den vit och sen lagt i någon pläd och kudde med någon sommarfräsch färg.
Kram Maria.