08 februari 2010

3 år

Idag är jag hemma med lilla M som har feber sedan i söndags. Just nu tittar vi på "Lotta flyttar hemifrån" för sjuttielfte gången den här dagen, jag försöker sitta vid datorn lite men det är inte lätt med en liten sjukling bredvid sig. Stackars lilla M.
.
Jag kollade när jag gjorde första inlägget här på bloggen, det var 24 februari 2007, så jag firar alltså snart 3 år. Tänk vad det har gått fort. Det är så mycket som har hänt, både med oss som personer och med vårt hus. Ibland när jag läser mina gamla inlägg här på bloggen så blir jag nästan lite generad över fula bilder och trista texter, men jag försöker intala mig att det väl i så fall är bra att jag har utvecklats... *ler* Jag har vid det här laget haft över 150 000 besökare. Jag har sagt det förut, aldrig hade jag trott att så många skulle vilja läsa det jag skriver och titta på mina bilder!
.
Bloggandet har gett mig så mycket. 2007 fanns det inte alls så många inredningsbloggar som det gör idag, och jag hade nog mest någon vag tanke om att bloggen skulle bli min samlingsplats för bra länkar, tips och idéer. Men det visade sig vara så mycket mer! Jag har lärt känna så många underbara människor, jag har bara träffat ett fåtal i verkligheten, men gissa om jag längtar efter att få se er andra (ni vet nog vilka ni är)! Det har öppnats upp nya dörrar för mig och jag har fått så många fina idéer från andra bloggar. Jag får många trevliga mail med frågor och kommentarer och jag hoppas att jag kan ge tillbaka på något sätt genom att svara på alla, för det är bara att konstatera att jag inte längre hinner med att kommentera hos er andra med dessa fantastiska bloggar, som jag följer.
.

(Bilden är från vårens kollektion av metervaror i rosa, från Nyblom o Kollén. Läckra som karameller!)
.
Nu hoppas jag M frisknar till och vi andra får vara friska vi också, för nu drar det ju ihop sig till Alla hjärtans dag på söndag, och den 20:e fyller M två år!

8 kommentarer:

Made in Persbo...Carina sa...

Å grattis gumman! Tre år! Det är lång tid det :) ...i mars/april har jag bloggat i ett år.

Visst är det fantastiskt med alla dessa nya goa vänner man fått genom bloggandet. Något som jag inte heller räknat med men som är fantastiskt kul.
Hoppas att vi kommer mötas snart du och jag. Vi har ju pratat om det så länge :)

Kram, Carina

Ett Vitare Hem sa...

Grattis i förskott! Jag har bloggat i fyra år tror jag, fast på ett par olika ställen, ett vitare hem fyller snart ett år och det har givit så mycket att blogga, jättekul!
Ha en fin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Hej, det var ett väldigt givande inlägg för min del. Jag har ju bara haft bloggen i ca en och en halv månad och har haft precis den utgångs punkten, att visa och dela via bilder och skrift. men jag har märkt redan nu när folk tittar in till mig att det genast utvecklas till något annat. Hänger du me?? Helt plötsligt så har allt det jag trodde bloggande handlade om, tagit ny form. Ska bli riktigt spännande att se vart mitt eget har tagit vägen om 3 år.......
Så åter igen, tack.
Kram, Nina

Louise sa...

Stort grattis till dig och din blogg!! Visst utvecklas vi förhoppningsvis alla...men dina bilder nu är i alla fall kanon! Hoppas lilla M tillfrisknar och att fortsättningen på veckan blir bra!

StrandviksVillan sa...

Grattis till tre år i bloggvärlden! Tack för alla ljuvliga bilder du har visat oss, du har faktiskt en av mina absoluta favoritbloggar!

Har själv varit nära att radera många av mina äldsta inlägg, men som du skrev så visar dom ju att man utvecklats, så dom fick vara kvar.

Ha det riktigt bra och hoppas ni mår bättre nu!
kram, Ann-Christine

Kamomilla sa...

Sådär känns det här också. Så många underbara månniskor, så mycket delad inspiration, så många man skulle vilja träffa...
Har också tittat på mina första skriverier och bilder och ojoj... Man lär sig nytt varje dag känns det som!

Hinner inte heller besöka alla som jag vill, och försöker att inte stressa med det. Dygnet borde ha 48 timmar då och så borde man ha utbytbara axlar och nacke.. Det är inte bekvämt vid skärmen alla gånger inte...

Tack för att du orkar fortsätta med dina vackra bilder och trevliga texter. Vi följer så gärna med!
Stor kram.
Kamomilla

Marie/Mison sa...

Grattis till både bloggjubileet och den snart tvååriga lilla bruttan. Här har vi inte feber men obstruktivitet och slem i bröstet. Hemma i soffan i alla fall. Suttit hela dagen och försökt få lilla A att hosta (tvärt om vad man brukar när de är förkylda...), men inte lyckats särskilt bra. Nyblom och Kollentygerna är underbara. Sitter annars mest och suktar över Stoff och Stilkatalogen just nu. Man behöver mycket tyg till en gammal husvagn som man ska piffa upp....

Lilla huset på prärien sa...

Oj 3 år! Stort grattis minsann. Tänk så fort tiden går. Och jag har full förståelse för det där med barn och bloggande minsann, det är nästintill omöjligt. Just nu har min minsting gått och lagt sig dock så då blir det lite lättare. Men mellantjejen sitter här bredvid mig och pockar på uppmärksamhet :)

Ta hand om dig!

Kram Jenny