14 februari 2010

Hjärtan

Att det är alla hjärtans dag idag har väl inte gått någon förbi. Krama dina nära och kära lite extra idag! Jag gjorde Leilas cupcakes med cream cheesefrosting i förmiddags, men eftersom jag inte är så snajsig på själva glasyrmomentet så blev inte bilderna så snygga... kakorna var goda, men jag behåller bilderna för mig själv och bjuder på en annan istället.
.

.
Jag köpte vita pärlhyacinter för 5 kr krukan på Plantagen i fredags, så nu har jag pärlisar överallt! Stenar med text, bl a den här med "kärlek", finns just nu på Åhléns för 25 kr. Det lilla fatet är ett loppisfynd från Moheda och glaset som blommorna står i är en gammal marmeladburk.
.
PS: För er som undrade vem som har skrivit Orangeri-boken jag tipsade om i förra inlägget, så har jag nu uppdaterat det med en länk till Adlibris!

9 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

HAPPY VALENTINES!! Härligt med pärlhyacinter.

♥♥♥ JENNY ♥♥♥

Kamomilla sa...

Här kommer en vändagskram: *---*

Jag tror jag måste ta en tur till blomsteraffären...

Louise sa...

VÄNDAGSKRAMAR!

Jaana sa...

Hi, This is my first visit in your blog and have to say LOVE AT FIRST SIGHT!! Had to become a reader so I can visit more ofter!

Happy valentine's day!

- Jaana

Snövita drömmar sa...

Alltid härligt att springa förbi en så harmonsik blogg som denna!

Hade det inte varit för att mina katter är hopplösa på att nagga mina blommor i kanterna så hade jag också köpt mig några hyacinter.
Får nog nöja mig med stenar med text på istället, hi hi! De kan kissarnas små tänder inte rå på i alla fall!

Ha det så fint!

Anonym sa...

Underbart med vår inomhus :)

Ha en bra dag
Hälsningar Louise

Fröken Fräken sa...

Vilket fyndpris på pärlhyacinter! Häruppe får man vara glad om man hittar några överhuvudtaget, så inte är de billiga...

Ja, jag tänkte att vilken dag ska man visa stökbilder på om inte på Alla hjärtans dag, för att se om man blir omtyckt ändå?! Tänk vad många som tyckte att det var skönt att se det ickeperfekta!

Och tänk, det känns som om det har ordnat sig beträffande personen som svek. Det känns som om allt beror på ett missförstånd, så jag ska släppa det och gå vidare. Fast lite vaksam kommer jag nog att vara...

Hem och Lycka sa...

Ljuvligt!

Tack för fina ord hos mig och tipset tar jag till mig att ta till om det inte lyckas snart.

kram Mia

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Jag tror nog att dina cupcakes blev jätte fina. Du vet...det måste inte vara perfekt jämt även fast vill att det ska se så ut :)
Kram, Nina