27 oktober 2010

Shoppinglust

Oj, nu har jag shoppat en hel del på sistone. Att kunna handla snygga saker på nätet är verkligen en lycka när man bor på landet och långt från "fina affärer" som jag. Först handlade jag lite nödvändigt julpynt från Alvas hus. Sedan attiraljer som behövs inför julpyssel och julkortsmakande från Panduro Hobby. Och när Jenny visade att de underbara betongljusstakarna hade kommit in i Madame Petites sortiment igen, kunde jag inte motstå att klicka hem två sådana heller. Vilken himlans tur att jag fyller år i november och att S inte hunnit skaffa något annat till mig, nu får jag dessa i födelsedagspresent...

Det senaste jag har klickat till mig är en weekend på trevligt hotell för mig och S, vi kan verkligen behöva en barnfri minisemester. Vi ska till Margretetorps Gästgifvaregård utanför Ängelholm. Tänkte nu fråga er om tips på trevliga kaféer, butiker, loppisar etc där i närheten. Bohemian Hapserie i Ängelholm och Qvesarums byggnadsvård i Löberöd ska vi försöka ta oss till (även om det är en bit bort), har kollat att öppettiderna stämmer för vår del. Har ni fler utflyktsmål att rekommendera? Jag är medveten om att det är "off season" och alla godbitar säkert inte är öppna...

Betongljusstakar av Tove Adman, bild lånad från Madame Petite, foto Jenny Tidemo



8 kommentarer:

Unknown sa...

Ja, jeg er også glad for netbutikker, måske lidt for glad i dem nogle gange i følge min mand... De lysestager er bare fantastiske og jeg ønsker mig også nogle, men jeg ved faktisk ikke om man kan få fat i dem her i Danmark. Jeg viste dem også i et indlæg om "mine favoritter" og det var mange af mine danske læsere som blev meget begejsret.

Lyder som en dejlig tur I skal på - nyd det når I kommer så langt:)
Ha' en dejlig dag, Kristin!
Knus; Heidi

Made in Persbo...Carina sa...

Vilka vackra ljusstakar! Jag har ett par liknande som prytt mitt bord i vardagsrummet några år nu. Tidlösa tycker jag :)

Kram, Carina

Kia sa...

Ja, visst är det kul att handla på nätet och sen få hem ett paket!! Förra veckan fick jag hem ett stoort paket från Panduro. De har så himla mycket kul.
Fina ljusstakar du fått. : )

♥ Fyra årstider sa...

Hej vännen
Vad mysigt att du gubben ska få åka bort:) härligt att ha något att längta till.
Kram Lotta

Fågel Blå sa...

Åhh i love this pictures!!!!
dessa ljusstakar!!!!
Tyvärr kan jag inte tipsa om nåt ställe!
Ha en fin dag!
kram Kathrine!

Ett Vitare Hem sa...

Det är alltid så kul att få hem pakert trots att man beställt och betalt själv ;o)
Ha en finfin dag!
Kramis/Lena

Lilla huset på prärien sa...

Oj i Ängelholm med omnejd finns det MASSOR med fint - du får gärna ringa mig så kan jag guida dig runt, står i telefonkatalogen. Men du får inte missa Hedentorps Plantskola tycker jag, Slottstallets möbler i Mörarp (på vägen från Ängelholm mot Höganäs) är jättefint och Butiken i Höganäs sen... och så fååååår du ju bara inte missa Mölle Krukmakeri i Mölle heller. Vilken helg är det ni kommer? Vi har lite julmarknader och annat "coming up". :)

Kram Jenny

Madame Petite sa...

Tack snälla söta för ditt inlägg om nätshopping och tips om dessa barock ljusstakar från butiken min.

Hoppas du mottagit dina och att de passar fint!

Längtar också till jul... men i år med en liten bebis blir det nog inte lika mycket pyssel som annars :)

Kramar från Jenny