14 november 2010

Kanel

Kanel är en av mina favoritdofter, och inte bara till julen. På julmarknaden förra helgen köpte jag ett kaneldoftande ekologiskt ljus och på Indiska har jag handlat en fair trade-tvål med kanellukt - exempel på två produkter som faktiskt gör skillnad att handla! Men det duger ju att bara lägga fram vanliga kanelstänger också. Dessa små "tjockisar" fick jag av min yngsta syster förra året och det sitter i lite doft än.

10 kommentarer:

Millygarden sa...

Enkelt och underbart vackert!

Kram Marina

Rose Garden Malevik sa...

HÄRLIG BILD :)
Ha det gott
Håkan

Snuskebassa sa...

Det var noen flotte kanalestenger!
Nydelig bilde :-))

C. Tvillingmamma sa...

Jag älskar med kanel,jag har fått mig långa stänger,dom där jättelånga OCH jag har lyckats hitta mig INDISK Kanel som är ännu mer intensiv idoft,den kommer inte i stänger utan bitar av bark,men 'är helt fantastisk... Kommer på bloggen senare :)

Marita sa...

Vilken härlig bild! Fin skärpa, vackert motiv!
Visst doftar det underbart av kanel!! Det är nog en av mina favoritdofter....inte bara till jul! Så är de ju så vackra att se på kanelstängerna... Är också väldigt svag för vanilj...
kram, Marita

Fröken Grön sa...

Åhh, kan riktig känna hur gott det doftar om din bild!
Visst är kanel en finfin krydda året om, - en liten pudring på kaffe latten eller på några stekta äpplen, mums! I USA (var annars, hehe) har de till och med godis och tuggummi med kanelsmak. - Ovant första gången, men vansinnigt vanebildande!
Hoppas du får en skön söndag!
/Anna-Karin

Kamomilla sa...

härligt med kanel! För nån vecka sedan såg jag såna enorma kanelstänger att jag inte trodde det var sant, Tyvärr blev det inte av att köpa av dem då och det harmar ju lite grann..

Linruz sa...

Det enkla är oftast det vackraste.
Kram kram
Lina

Christmas Time sa...

Åh kanel luktar så otroligt juligt. :)

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Vilken fin och inspirerande blogg du har. Jag kommer definitivt att titta in hos dig igen!
Jag håller med dig - kaneldoft är en av de bästa. Har faktiskt letat efter ett doftljus men inte hittat något som luktar gott ännu.
Kram Annelie