14 september 2011

Köksspecial i Gård och Torp

Vill tipsa er om att Gård och Torp nr 8/2011, som är ute i butik nu, är ett köksspecialnummer med mycket lantköksidéer för er som älskar gamla hus och byggnadsvård. Där finns också ett reportage om vårt kök med. Det är min alltid lika duktiga och härliga Lotta som har fotat. Det var en höstdag jag sent kommer glömma, vi hade hur kul som helst när vi stökade runt här i köket och S bara skakade på huvudet åt våra upptåg... Som alltid när jag jobbar med Lotta trivdes jag som fisken i vattnet. Hon och jag är helt klart tvillingsjälar!

För alla bilder nedan gäller att Anne-Charlotte Andersson är fotograf.


 
 

Inte så stort och inte så enkelt att inreda och möblera, men det är ändå hemmets hjärta!
Hos oss är det i köket det händer...

Det är delvis samma bilder som varit publicerade i köksreportaget i Jeanne d'Arc Living Magasinet nr 6/2011, följ länken för att se fler bilder. Texten till reportaget i Gård och Torp är dock specialskriven för den tidningen, med fokus på byggnadsvård och hur man kan tänka kring att skapa ett modernt fungerande hus i ett gammalt hus.

Nu längtar jag till helgen och mitt och Lottas nya reportageäventyr!

4 kommentarer:

irene sa...

Va roligt!
Löp och köp!:)

/Irene

Ett hem på landet sa...

Va spännande! Den tidningen ska jag köpa!
Va roligt för dig och Lotta att ni får era bilder och reportage tryckta i så många tidningar. Duktiga är vad ni är tycker jag, alltid så rolgit att läsa coh njuta av bilderna!

STOR KRAM Anna

Anonym sa...

Du har en härlig blogg som jag brukar titta in i emellanåt när jag vill få inspiration. Är det min mormor Hilmas skål som äpplena ligger i?
Kram Åse

Blandet-landhandel.dk sa...

Hej Kristin!
Hvor er det bare GODT GÅET!!!!
Kh Katinka (som har så pokkers travlt altid...., men det kender du jo)