16 december 2011

Laddat

Här är det uppladdat inför sista adventshelgen innan julhelgen! Glögg i långa banor... får se om vi hinner smaka på den, det känns som om det är oerhört mycket kvar att göra innan man kan sitta ner på sin rumpa och ta det lugnt i två sekunder! Tänk att det ska bli så? Jag tänker mig varje år att de sista dagarna innan jul ska vara sådär Bullerbyharmoniska men det blir sällan så. Å andra sidan jäktar jag hellre dan (eller dagarna) före dopparedan, för på julafton bara SKA det vara lugnt och mysigt. Den här helgen ska vi göra julgodis, slå in klappar, städa... har skjutit upp att såpskura mina gamla trägolv men nu måste det bli av!

Saffransglögg och svagdricka från Huseby, Blossas romglögg och längst bak Smålandsglögg
(de båda sista finns förstås på Systembolaget!).

Först ska jag dock hinna med bio och middag ute med tjejerna i bokcirkeln - det är extremlyx för en småbarnsmamma. Sist jag åt middag ute (undanräknat jobbluncher) var i skärgården i somras... Sist jag såg en bio minns jag knappt. Har för mig det var någon av Arnfilmerna, jag var höggravid med Matilda så det måste alltså ha varit fyra år sedan. Dags igen nu då, alltså!

2 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad du är värd bio och middag. Det är alla småbarnsföräldrar värda :) Glögg låter himla gott, jag har inte hunnit köpa hem någon ännu. Får fixa det nästa vecka. För lite vinglögg måste vi såklart ha på julafton...

God Jul till dig!

Kram Jenny

Kamomilla sa...

Absolut är du ju värd det då! NjuT!