12 augusti 2012

Gröna små äpplen

Nu är det dags att sparka igång bloggen igen efter sommaruppehållet. Jag har tyckt det har varit ganska skönt att inte sitta vid datorn och blogga, ibland kan man behöva ta en paus från allt vad teknik heter.

Fortfarande dråsar det ner massor med äppelkart i trädgården och jag plockar in dem och dekorerar med dem. Vi har flera gamla äppelträd som ger ganska små och tråkiga äpplen, från dem har jag knipsat några grenar och tagit in.

Ibland blir jag lite full i skratt, på så många bilder jag tar (och som jag visar här) så finns min vita, räfflade vas från Rörstrand med. Den är verkligen min favoritvas! Jag gillar storleken, färgen, formen och hur vackert blommorna står i den. Glaslyktan är en annan favorit, den köpte jag till ett tokreapris på Casa Linné i Göteborg. Både vasen och lyktan köptes för flera år sedan, men det är saker jag gillar än. Tänk så mycket bättre det är att köpa sådant man verkligen vill ha, än en massa prylar man bara gillar lite...

3 kommentarer:

Rose Garden Malevik sa...

Hej Kristin
javisst e de skönt med uppehåll..jag hade oxå det ett tag,,men nu e de kul igen :)
så missa nu inte...

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

fortsätter...
VÄLKOMMEN
Håkan

Louise sa...

Vackert!!

Kicki sa...

Det var roligt att hitta till Din blogg. Har själv börjat med en ny blogg efter ett väldigt långt uppehåll. Välkommen in till happyandathome.blogspot.com.
Jag besöker Dig gärna igen. Mycket fina och inspirerande bilder Du bjuder på
//Kicki