11 december 2008

N som i nysnö

Idag när vi vaknade hade det kommit några centimeter pudersnö så hela världen såg ut som reklam för julstämning. Så vackert! Precis såhär önskar jag att det ska se ut på julafton! Jag passade på att springa ut och ta några kort innan blå timmen var över.




Under veckan som gått har jag också fått en award från Jenny med Lilla huset på prärien, det tackar jag så mycket för! Den här awarden var så fin, tyckte jag, så den skickar jag glatt vidare till:

Hannas form, Inredningsgalen, Karin Krut, Karin Lindström, Milly garden, Tusen idéer och en fröken och Vitbalansen (fast jag vet att du har "tillfälligt avbrott" nu...).
Imorgon är det lucia på dagis. J ska vara tomte, som vanligt. Undrar hur lilla M reagerar? Det återstår att se... Kram på er tills dess!

20 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så vackert med snö runt erat fina hus!
Hoppas snön ligger kvar till Jul!

Kram Maud

Millygarden sa...

Tack snälla kristin!! den värmer gott i vinterkylan.

Åh vilka Härliga vinterbilder på ditt fina hus...och glasverandan ser så inbjudande ut.


Kram Marina

Moodboardwithflowers sa...

Vilket fint hus ni har! Verkligen en vacker entre också. *avis*

Härligt med vinter.. tänk att vädret kan skilja sig så på Skåne och Småland.

Tack för stöttande ord! Ja man är ju inte direkt tvungen att läsa min blogg om man stör sig på vissa saker. En del använder mycket photoshop, en del reklam, en del lånade bilder.. men det är ju upp till var och en om man vill läsa. Och det är ju blandningen av bloggar som inspirerar.

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilket fantastiskt fint hus ni har! Underbart med snön!! :)

Kram Jenny

Karin Lindström sa...

Hej raraste vän!

Tusen tack för den fina utmärkelsen! Vilken bra start på denna dag.

Underbara bilder från ert hus. Vilken mysig julstämning man får genast. Här snöar det faktiskt också för en gång skull. Det är tyvärr en halv plusgrad så frågan är hur länge den ligger kvar! Fast 1 cm snö gör det hela så mycket mysigare!

Ha en bra lucia du också. Vårt dagis firar utan föräldrar! Hur kul är det då, inte alls roligt. Och skolan får vi inte heller vara med i!!! Det som är så rart med de små luciorna och tomtarna!

Varmaste kramarna

Karin

Helena Dovier sa...

Tack snälla Kristin för utmärkelsen! Extra snällt av dig att ge mig den just nu när jag gör noll knop på bloggfronten :-/.

Helt otroligt vad vackert ni har det med huset och snön och träden! Det ser verkligen ut som på ett julkort. Hoppas att snön ligger kvar hos er fram till jul eller att det kommer ny snö till dess!

Stor kram från Helena

Anonym sa...

Såå vackert hus ni har! Ser sagolikt ut i snön!
/Terese

My White Cottage sa...

Underbara vinterbilder!!! Åh, vad jag längtar efter snö när jag tittar på dom! Här på Österlen är gräsmattorna allt för gröna...

Grattis till din utmärkelse!

Kram från Jenny

Anonym sa...

Tack snälla för din kommentar. Jag lägger nog inte av helt, som det känns idag. Det blir nog bara en paus med några sporadiska inlägg nu. Sen hoppas jag att jag fått krafter tillbaka till efter jul och nyår.
Kram!

Designe sa...

Åh så fint! Bor ni alltså i det söta röda huset? Underbart! Här snöar det just nu och det ligger redan fullt med snö på träden! Mysigt! Kram :)

Ett hem på landet sa...

Vilka härliga bilder!!! Även här var världen vit när vi vaknade, passade bra för vi har varit på lussefirande med dagbarnvårdarna i sammhället vi tillhör nu i eftermiddag. Lilleman var tomte och bedårande söt, dock så glömde han bort att sjunga när det var så många som tittade på, hi, hi och hemma som han har sjungt och sjungt för oss. Men så kan det vara, mysigt var det i alla fall.
KRAM

Fröken Fräken sa...

Åh så snällt - och jag förstår verkligen varför du har fått den också, det är du verkligen värd!

Roligt att du uppskattar snön, själv börjar man kanske mer tycka att det räcker bra nu..

Pappret med guldiga bladslingor är inköpt på Indiska, jag tror att det är en del av deras julsortiment. Fanns andra varianter i rött också men det var inte riktigt min stil.. övriga papper är bland annat från Sandbergs tapeter och Panduro.

Hannis sa...

Så vackert!
Här har vi regn och plusgrader.
Inte ett dugg vinterkänsla!
Vad du är duktig som virkar!

Tack för dina alltid så goa rader hos mig.
Nu har det lättat i familjen och julkänslorna kan få ta plats=))

Kram hannis

Anneli sa...

Vilken idyll - så vackert!
Vi får verkligen hoppas på lite snö till jul - vore underbart att kunna njuta av vintern åtminstone under lovet...

Ha det riktigt gott

KRAM

Kamomilla sa...

Åh så vackert! Jag önskar så att vi också skulle få snö... det här mörkret tär på mig, jag blir deppig och orkeslös. Men jag vet av erfarenhet att snö ändrar på allt i varje fall för mig.
Ert hus är jättevackert!

Interiörboden sa...

Vilka ljuvliga bilder du har tagit!! Riktigt julväder!! Det är så det ska se ut nu :)

Ha det bra!

Kram Sandra

H A N N A S - F O R M sa...

Å, söta du...TUSEN TACK!!!!! Jag hinner inte blogga så mycket just nu men vara bara tvungen at titta in och tacka dig!!!!

Så otroligt vacket det är, dit hus...mmmmm, njuter!!!


STOR
KRAM
Hanna

Liten Bod sa...

Så fint med snön! Här kom det lite slaskig snö igår, men den gör varken till eller från... Du har fått en lite sak hos mig. Kram, Tina

Anonym sa...

Åh, vad jag blir avundsjuk. Här regnar det om det nu vill ramla ned något från himlen. Min lilla böna håller som mest på att träna sig att krypa. Hon har en kul stil, vilken ínnebär att hon ställer sig på fotsulorna, istället för på knä, med följd att hon stular frammåt. Men hon kommer frammåt och det är hon rätt nöjd med. Min kille ska vara tomte på måndag (den stora alltså...). OCH nu har jag äntligen fått mig en ny kamera. Det tog ett tag. Hittat en begagnad Canon EOS 350D på Tradera. Är jättenöjd, även om bilderna inte alls blir som jag vill hela tiden. Porträtt av barnen blir bra, men om jag ska ta såna "stilleben" som du tar blir de kassa. Vad har du för inställning då? Hoppas att Ni får en skön hel med massa snö och pulkåkning. Och glödd. Och pepparkakor (du vet väl att de enda man får köpa är NYÅKERS)!!!!! På söndag kommer ett nytt nummer av AOS tidningen - du glömmer väl inte att läsa den (även PDF filen), jag tror jag är inblandad i både det ena och det andra det här numret:

http://tidning.alltomscrap.se/

Kramar MarieJo

Ankan sa...

Vilka härliga vinterbilder och charmigt hus! Underbar glasveranda! Måste vara mysigt att sitta där på våren och sommaren :)