15 december 2007

Det blir en lugn helg...

Igår hade jag det jobbigt med min mage, var med om en älgolycka på väg till jobbet igår morse där bilarna framför mig krockade men jag klarade mig med några decimetrar till godo till bilen framför mig. Blev dock rätt chockad av det hela och magen satte igång och krampa. Men efter 4 h på förlossningen med bricanyl (muskelavslappnande), CTG och ultraljud så fick jag åka hem, då hade det lugnat sig igen. Hemma kom det två till perioder under gårdagen när det var rejäla sammandragningar varannan minut. Så nu tar jag det vääääääääldigt lugnt, för bebis i v 29 är inte vad man önskar sig! Men det hann komma en massa tankar innan de var säkra på att det inte satt igång. Puh!

Så istället för att ha värsta julruschen och handla de sista julklapparna, baka lussekatter, städa och fixa och dona så är det soffläge som gäller. Har suttit och skrivit julkort nu på förmiddagen, det kändes inte så värst ansträngande! Värkarna har helt slutat men jag har ingen lust att sätta fart på dem igen, så jag tar det säkra före det osäkra.

Hoppas alla ni där ute får en skön tredje adventshelg i alla fall!

5 kommentarer:

Karolina sa...

Hejsan!
Oj, är jag med där i Familiy Living?! Vad roligt! De kontaktade mig för ett tag sedan, men jag trodde inte de menade allvar:)

haha, jadu, detta paket. Tänkte blogga om det idag faktikst. För den 4 dec, samma dag som jag hämtat ett stort paket från Adlibris, så damp det ner ett avi. (jag hade hämmtat ut Adlibrispaketet genom kollinummret). Så jag trodde att det avis om kom var därifrån. Sedan dess har aviet legat här. Igår kväll slog det mig att det faktikst kunde ha varit min vinst från dej, jag rusade ner precis innan de stängde kl 7 och JA, där var et fint paket till mig från dig!!

tack så jättemycket, hade tänkte tacka dej på min blogg idag men du hann före med att fråga:) Tack så mycket, så himla fint och marmeladen ser ju himla god ut!
Tack!
Läste om din upplevelser det senaste dygnet, SKÖT OM DEJ!
kram Karolina Fröken Fägring

Marie sa...

Men Kristin, vilken otäck olycka! Vilken tur att du klarade dig från att krocka och vilken tur att bebisen inte ville komma ut än! Ta hand om dig nu, ligg i soffan och ta det lugnt!

Många kramar
Marie

Karolina sa...

Hej igen! Rusade till affären för att köpa family-living. Men hittade inte mitt hem där. I vilket nummer var det? Det nummer jag fick tag på var nr11.
Jätteglad om du svarar på min blogg, är ju nyfiken så jag spricker!

Kram Karolina Fröken Fägring

Kristin sa...

Hejsan,
Karolina: jag har svarat dig på din blogg, men jag skriver även här ifall det är några läsare som är intresserade: det är jan-feb-numret av Family Living (nr 1/08?).

Marie: Ja, man fick sig en tankeställare. Särskilt som jag låg där och bricanylen inte hade någon större effekt, då började tankarna att det kanske inte gick att stoppa utan att det kanske ändå skulle sätta igång... och du vet, givetvis tänker man då på allt man INTE har färdigt hemma än. Jag har inte ens shoppat bebiskläder eller tagit fram spjälsängen än... eller om det skulle bli julfirande på neonatalavdelningen... ja, tur att det stoppade till slut! Tänkte ta tag i bebisfixandet när jul och nyår är över!

Amoroso sa...

Usch det låter otäckt. Sådana händelser får en verkligen att tänka efter. Se nu till att sköta om dig själv ordentligt i jul. Kram