25 januari 2009

Mest nöjd med

Av Marie med bloggen Vita ranunkler, fick jag en utmaning att visa det jag är mest nöjd med ur min inredning under 2008. Det var en riktigt rolig variant på utmaning, tycker jag. Jag har funderat i ett par dagar och kommit fram till att det som jag är mest nöjd med, är nog min ommålning av vår lilla toalett. Från kolabrun till brutet vitt, det är inte många kvadratmetrar vi talar om, men oj vilken skillnad det blev (tyvärr var dåligt fotoljus så det ser inte så vitt ut som det egentligen är, och toaletten är verkligen liten så det är svårt att få till bra bilder ur den aspekten också).


Den lilla knopphängaren är ett ommålat fynd från Östregårds antik och loppis utanför Moheda (som verkligen rekommenderas för er som inte varit där!!!). Den härliga tvålen är handgjord och kommer från Lilla bruket, men är köpt hos Russinnet. Lärkkottarna står i en liten vas från Ikea och hyllan är en avsågad tavellist från samma ställe.

Det finns så himla många pyssliga och kreativa människor ute i bloggvärlden, så det är svårt att välja, men Tusen idéer och en fröken, Hannis hem, Karin Lindström, Lilla huset på prärien och Vitbalansen skickar jag vidare den här utmaningen till.

9 kommentarer:

Mjuka sa...

Ser riktigt sött ut där inne! Kul! Låter som en rolig utmaning.
kram Malin

Lilla huset på prärien sa...

Ahh... jag har sett den utmaningen tidigare. Oj, får suga på den karamellen lite men jag ska svara. Hmm... vad är jag mest nöjd med? *tänker så det knakar*

Men jag förstår att du är nöjd med toalettprojektet - vad härligt att få det så ljust och fint!! Älskar den lilla knopphängaren! Måste ta mig dit till det där Moheda... :)

Hoppas allt är bra med dig! Nu ska jag gå och väcka min lilla mellandocka som somnat i soffan... annars somnar hon aldrig ikväll *ler*

Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Jag får tacka för utmaningen! Otroligt nog vet jag på direkten vad jag är mest nöjd med. Men det var ett sådant efterlängtat projekt att t.o.m själva förvandlingsprocessen ses i ett rosaktigt skimmer... kommer snart svar på vad i ett inlägg på en blogg nära dig.. ;-)

Här är man segast än segast, och har ingen aning om varför. Jag började optimistikt med att flytta på en massa grejer, så jag får väl slääääpa mig att slutföra det ändå. Ska nog kolla på lite film först...

Vad roligt att du då till slut "slapp ut"! Och gjorde några fynd! Jag hoppas att det snart dyker upp mycket vårsaker i butikerna häromkring, för nu har det reats färdigt med julgrejer enligt min mening.

Ha en fortsatt bra söndag!

Helena sa...

Så fint det blev! Vi har också en liten toalett som behöver göras om, men det finns liksom aldrig tid till det....
Ha en bra vecka/ Helena

Marie sa...

Så fint det är på eran lilla toalett, härligt att lite vit färg kan förändra så mycket.
Såg att Moheda hade öppet idag, du må tro att jag var sugen på att åka dit, hihi. Får dock lugna mig till våren, har ju en bit att åka!

Ha en bra vecka Kristin!
Kram Marie

VIT och PASTELL sa...

Vilken kul utmaning. Jag förstår att förändringen måste varit enorm. Vitt är underbart!

Kram Maria

Karin Lindström sa...

Hej Kristin!

Ja, jag får nog ta och tänka lite, men ska nog komma på något. Det är en roligt utmaning. Er toalett blev så fin. Tänk vad färg kan åstadkomma. Jag är nästan klar med min målning nu. Måste måla dörren en gång till bara så blir det bra.

Vad skönt att komma iväg en sväng. Jag sågm också fram mot det, men då kom maken på att vi skulle åka till Eskilstuna till Svärmor! Var ju inte vad jag drömt om direkt, men vi lämnade barnen en stund och smet ner på stan. Jag smet in på Myrorna! Hittade inte mycket men det var i alla fall en loppis!

Kram på dig!

Karin

Tidsmästarinnan sa...

Det var en väldigt kul utmaning! Och jag förstår att du är supernöjd, vilken mysig liten toalett!

Gonatt och sov gott :-)

Susanne

Designe sa...

Vilket sött badrum med fina detaljer! Förstår att du är nöjd!
Kram :)