07 januari 2009

Vardagsrum och digitala bebisar

Efter det här inlägget så lovar jag att jag ska visa annat än vårt vardagsrum här på bloggen. Det har ju blivit lite mycket därifrån nu... men det beror nog på att jag nästan blivit lite nykär i det här rummet sedan skåpen flyttades bort och det blev luftigare.

.
Vardagsrummet fotograferat från min nya sitthörna, som jag visade i förra inlägget...
.
.
... och så rummet från andra diagonalen, med det älskade skåpet med runt krön i bakgrunden.

Jag måste också berätta en rolig historia. Igår satt jag och läste ikapp mig på en massa andra bloggar, samtidigt som lilla M kröp omkring här i jämte mig. Rätt som det var poppade det upp ett fönster på datorn med texten "ny maskinvara har installerats". Ehhh???? En snabb titt ner på M, jodå, hon var orsaken... hon satt med kamerans USB-sladd i munnen och den var fortfarande kopplad till datorn. Sekunden efter dök fönstret med texten "fel på maskinvara, var god kontrollera alla anslutningar" upp. Det var ju nästan tur att hon inte kunde koppla upp sig på datorn utan att hon var en oigenkänd maskinvara... Jag skrattade i flera minuter efteråt...!

6 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Ditt vardagsrum är verkligen fantastiskt fint Kristin! Dit in skulle jag kunna flytta vilken dag som helst. Min favorit är den fina vita sekretären där i hörnan - tjusig!!

Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Hihih! Jag skrattar här borta också! Tur att hon inte bar på något virus heller när hon nu var oigenkänningsbar.. ;-)

Men vad du har målat massor också! Jag har ju bara duttat lite på en tygtavla och nu angripit två stora korgar med penseln. Har satsat på oljebaserad grundfärg, både för att jag inte visste vilken typ av färg som var under och för att den har den där matta tonen som jag vill åt.
Ja, man kan först tänka att gulnad vit är rätt okej, men ställer man möbeln sedan bredvid något som är kritvitt så känns det sjaskigt. Det märkte jag när jag målade om köket i somras och trodde att jag inte skulle behöva måla om vissa "vita" väggbitar...

Men vilket beröm man får för sin tygtavla! Faktiskt väldigt lätt att göra, begriper inte varför jag inte genomfört det tidgare?! FÖrsta arbetstälningen var inte så praktisk, jag bredde ut tyget på golvet och låg på mage och duttade. Då märkte man att man inte var så ung längre..

Jag kan tänka mig att se många fler bilder från ditt vardagsrum, så det så!

Mjuka sa...

Förstår verkligen varför du visar bilder från ditt livingroom :-) Är så fint!
Ha en fin dag
kram Malin

Kamomilla sa...

Äntligen ser jag din sida. igår försökte jag läsa men bara översta bilden och några sidobalkstexter syntes, resten var blankt. Huh. jag var redan rädd för att allt försvunnit ut i cyberrymden...

Ditt vardagsrum är härligt!

Camilla Alvén sa...

Hahaha, det gäller att hålla ordning på sladdarna.
Jättevackert vardagsrum!
Ha det bra
Camilla

Vitt och nött sa...

va vackert rum!! ser underbart ut. arrangemanget på brickan va så snyggt!

ha en skön söndag!
kram