22 maj 2009

Skrivbordshörna

Här sitter jag och bloggar... i ett hörn av matsalen. Egentligen är skrivbordet köpt till J, men i väntan på att golvet ska bli klart i hans rum så har vi vuxna lagt beslag på det ett tag. Vi köpte det på Blocket för några veckor sedan, jag har letat länge efter ett sådant här skrivbord men de går som smör i solen. Den här gången hade vi tur och såg annonsen när den precis kommit ut. Precis ett sådant här skrivbord hade S som pojke, så det känns extra kul att vår pojke får ett likadant.

Hyllan står än så länge bara på skrivbordet. Jag har nästan lite ångest för att sätta första spiken i väggen när det är precis nytapetserat, så vi har fegat ur och låter det "stå till sig" en liten stund först. Hyllan är ett loppisfynd från Moheda som satt i köket förut, men som fick flytta på sig när tallrikshyllan åkte upp. Jag tror den kommer passa bra här vid skrivbordshörnan. Trådkorgen i zink är från House Doctor och i den står inspirerande broschyrer. Porslinsburken med pennor i och den turkosa plåtasken är också loppisfynd. Jag har inte hunnit skaffa den där lampan från EM än, men den kommer passa perfekt här!

11 kommentarer:

Anci sa...

Hej !

Åh, vilken mysig (och vacker) skrivbordshörna ! Där skulle jag gärna sitta och blogga. Då känns det som om inspirationen skulle komma lättare till mig :)

Trevlig helg !

Kram

Emelie sa...

Vet precis vad du menar. Nytapetserad vägg är "helig" och oförstörd och de första små hålen ddrar man sig verkligen för!
Jättefint bord - jag vill också ha!!! Kommer bli jättefint i barnrummet. Får se om du blit tvungen att söka efter ett till när det blir tomt i din hörna...*ler*
Trevlig helg!
kram Em

Liten Bod sa...

Åh så härligt att få färdigt och kunna börja piffa! Skrivbordet är underbart, jag skulle älska att ha ett sådan. Min och makens pyssel- och pappers-arsenal kräver dock mer förvaringsvänlig lösning :) Kram, Tina

Lilla huset på prärien sa...

Så tjusigt!! Skrivbordet är jättefint. Var det målat redan eller har ni målat det? Moheda tänker jag besöka i sommar. Jag o Lena ska ju på galej och på vägen hem måste jag bara dit och kika lite. Bor du nära där?

Glömde förresten berätta - jag är ju så förtjust i din skolplansch med vitsippan. Såg en sådan på Tradera och tänkte DEN ska jag ha! Så blev det dock inte - den gick för över 600 kr!! :( Så ser du en sådan någon mer gång... tänk på mig!

Kram Jenny

Lilla huset på prärien sa...

Skojja bara... såg nu att den gick för 1125 kr! Shit pommes frites!

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Vad fint det blev! Skrivbordet ser precis likadant ut som ett min kusin hade som "ung". Lampan från EM skulle passa på mitt skrivbord också.... Får spara lite pengar så kanske den flyttar in till mig också.

Hoppas att Ni har det bra. Har lillbruttan börjat gå än? Min gör det, men fortfarande tycker hon det går snabbare att krypa. Och storebror har blivit så lång!

Ha det bra!

LenaS sa...

Vilken underbart mysig skrivbordhörna, det är superfint!
Ha en fin helg!
Kramis/LenaS

Hem och Lycka sa...

Vilken härlig blogghörna du har, skrivbordet är jättefint och snygga detaljer!

kram Mia

Lilla huset på prärien sa...

Golvet förresten... hur gör ni då? När ni letar sådana långa brädor? Letar ni nya eller gamla använda? Shit det måste vara jättesvårt att hitta eller?

Kram igen

Kamomilla sa...

Och hur ska ni kunna avstå från det underbara bordet sen???? Det är superfint! Vad ska ni ha där istället?

Tulipa sa...

Hej!
Nu blev jag lite nyfiken vad du fick ge för skrivbordet...?
Tänker på ett likadant som jag inte köpte igår på loppis men som jag kanske borde köpt...du vet det där man inte köper , men nästan tänkte att man skulle, det kan jaga en sedan. *ler*

Förstår att ni drar er för att sätta i första spiken, man försöker ju vara ytterst försiktig så länge det går.

Kram Mariette