26 december 2010

Årets jul

Hej alla, jag har inte hunnit skriva några rader förrän nu. Vi har haft julfirandet hemma hos oss för familjen, och då är det ju mycket mat och mycket städning som ska fixas, sedan hade vi övernattande gäster och igår var vi borta nästan hela dagen. I natt fick lilla M en omgång magsjuka och idag, slutligen, har jag kört fyra tvättmaskiner som ett resultat av det. Puh!

Idag sken solen några korta ögonblick och då passade jag på att ta några bilder av årets gran. Det var ju inte lätt i år att hitta en fin gran när det var så mycket snö ute (vi hugger gran i vår egen skog), men jag tycker årets gran blev riktigt fin. Barnen har klätt granen och i år hann jag inte styra över vad som åkte upp, så det är en salig blandning. Peppar, peppar så har katterna bara vält den en gång även om den är väldigt intressant för dem...

De två skåpen är från pappas antikaffär, det mörkgrå längst bort är det jag nyss målade om.

Vy från bakre hallen (det ursprungliga gamla köket där vedspisen står kvar) in mot vardagsrummet.
Gissa om vi eldar, dagar som dessa?
Jag vill tacka för era julhälsningar och jag önskar er alla god fortsättning, jag hinner inte skriva på era respektive bloggar, men ingen nämnd så ingen glömd! Kram!

9 kommentarer:

Kia sa...

Fin gran! Vi brukar fästa våran gran med fiskelina i taket så varken hund eller katt eller barn ska välta den. Linan syns ju inte heller så det är ingen som märker att vi gjort så.
Kia

Ett Vitare Hem sa...

Vilken underbar gran ni har!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Villa Solgården sa...

Vilken mysig gran!! Vi fick också pulsa fram till vår tilltänkta utegran.. :) Inne har vi plast. Vilka uppfostrade katter ni har! Våra rev ner "ALLT"!

Önskar er en god fortsättning! :)

Anonym sa...

Va mysigt hem ni har o så fina möbler!Tycker att dina barn lyckats pynta granen fint,verkar vara snälla katter ni har våra äter på pyntet om de kommer åt..tycker de borde veta bättre,är nämligen snart 11 år gamla..
God fortsättning,jag kikar in en annann dag,gillar verkligen din blogg!kramiz Veronica
ps.du kan väl visa katterna!?skulle vara kul att se dem :)

Kamomilla sa...

Vår gran sitter fast i gardinstången ;)

Synd med dotternas magsjuka :(

Underbar gran och jag är glad att du hann fota när det var ljust- du har fångat ett underbart sken i dina bilder!

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh vilket vackert hem ni har och fin gran! Snygg kakburk och vacker terrin till hyacinterna och den svarta korgen du köpte av Mia var ju bara helt perfekt! God fortsättnig på julen och ett gott nytt 2011!! Mari.

Made in Persbo...Carina sa...

Jättevackert! så genuint och charmigt ni har det!
Kramar, Carina

Karin Lindström sa...

God fortsättning Kristin!

Jag hoppas er jul varit härlig, förutom det där med magsjukan då förstås. Vad roligt att se bilder från köket in i vardagsrummet. Så fina färger ni har! Ser nästan ut som vi har samma färg på köksväggarna ; )

Er gran är jättefin! Vår har redan åkt ut, den var ett sorgligt kapitel. Barrade massor trots att den bara varit inne i två dagar och så var den så klen och gles så det var lika bra!

Ha nu en fortsatt bra vecka och hoppas ni håller er friska! Hos oss gick det på dagis veckan innan jul så då höll jag R hemma. Inte lätt att få ihop våra tider, men vi ville inte ställa in julen!

Varma julkramar,

Karin

Sjabbig men chic sa...

Helt, helt fantastiskt fint!!!

ha det!
Lisa