07 januari 2011

Vad det snöar...

Oj vad mycket snö vi har... och det bara kommer mera hela tiden, tycker jag. Man inser att det är långt till våren när man ser en sådan här bild! Igår slängde vi ut granarna och jag plockade undan det sista juliga. Nu har jag bara två stjärnor kvar i fönstret, men de får sitta kvar ett tag till, för de är så mysiga och ger så fint ljus. Och så sitter granruskorna kvar på grindarna, och mosstjärnan på dörren förstås, men de får också lov att sitta uppe lite till. Nu väntar jag på att mina amaryllisar ska blomma över med sina sista stjälkar, sedan ska här köpas pärlhyacinter och krokusar för att åtminstone låtsas att det är vår på gång!

6 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Jag fattar inte vart all snö kommer ifrån, det har snöat i stort sett hela dagarna denna veckan, det känns som om det borde räcka nu ;o)
Önskar dig en underbar helg!
Kram/Lena

Unknown sa...

I bor simpelthen bare på et postkort, Kristin:) Hvor fint det ser ud - den rene idyl! Men jeg begynder også at blive lidt træt af sneen nu... Og godt nytår, forresten:) Knus; Heidi

Martina Andersson sa...

Hej Vännen!
Ja jag är också jätte nöjd med all snö känner jag här =) Hoppas att allt är bra med dig och att hela din fina familj mår bra Bamsekram Tina

Inredningsfrun sa...

Idag åkte granen ut och med den det sista av julen. Vita och blå pärlhyacinter finns nu utspridda över huset och jag bara lääääängtar till våren!

KRAM till dig från mig :)

Kamomilla sa...

Här har det snöat hela dagen och jag kan inte skotta.. Mannen är urled. Får se om vi köper en snöslunga till nästa år. Just nu är de slut överallt..

Hildas hem - Sofia sa...

Så vackert ert hus är! Jag tycker gott att granruskor och stjärnor kan få vara kvar. De är ju lite mer vintriga än juliga :)
Jag längtar också efter våren men njuter av vintern när den ändå är här.

Ha en bra dag!