27 december 2011

Märkliga saker man kan sysselsätta sig med när man är ledig

Det har blåst kopiöst även över Småland i några dagar trots att vi är långt från stormen Dagmars värsta härjningar, men just nu skiner solen och gräsmattan lyser grön (av mossa). Jag får nästan vårkänslor fastän jag vet att vintern knappt börjat. Vad passar då bättre än att börja röja och rensa lite? Jag har alltid ett sådant infall runt nyår. Jag vet inte om det hör till "ring ut det gamla, ring in det nya". Idag har jag i alla fall röjt min och barnens garderober på kläder och nu ska jag fortsätta med skafferiet. När jag började tänka på det kändes det lite lustigt, är det inte lite märkligt att man tycker det är kul att städa när man är ledig? Eller, när jag tänker närmare efter, är det kanske bara ett sätt att göra plats för reafynden man gör i mellandagarna, ha ha! Många fina nätbutiker har rea och det finns ju massor med trevliga saker man kan klicka hem utan att behöva lämna soffan, för jag orkar definitivt inte åka till något köpcenter och trängas med en massa folk och slita och dra i saker för att göra fynd. På HM har de fått in vårnyheterna och kanske kan jag klämma in dessa linnekuddar i hemmet nu när jag rensar bort annat? (Kostar 99 kr/st.)

Andra märkliga saker vi sysselsätter oss med nu under ledigheten är: utbärning av gammal diskmaskin som så olägligt slutade fungera veckan innan jul, inbärning av ny diskmaskin som förhoppningsvis är superenkel att installera, skräprensning i trädgården då en sopppåse stod ute under natten och av vinden sedan var utspridd över hela trädgården, kontroll av häststaket för att det alltid när det blåser faller träd just där det är ett staket och halsröntgen på hunden... Som sagt, en salig blandning av udda saker att sysselsätta sig med när man är ledig...

1 kommentar:

jessejames sa...

Product specification

SensiCare® Ice Nitrile Exam Gloves
ASTM F 1671 Viral Penetration test report: Yes
Allergenic potential: Latex Free
Anatomical fit: No
Material thickness at palm: 0,09mm
EN455 Tested: Yes
Material thickness at cuff: 0,05mm
Material thickness finger: 0,07mm
Overlength: 241 mm
Qualified as personal protective equipment: Yes
Suitable for food contact: Yes
Method of interior coating: Not Applicable
Interior coating: No

Product name : disposable nitrile gloves

Material: 100% nitrile

Type: Powder free

Color: Blue, White, black

Size : XS, S, M, L, XL

Weight : 3.0-6.0g, or as your required

Packaging : 100pcs/box, 1000pcs/ctn, or as your required

Certification : FDA, CEDelivery time: Prompt.


Packaging:
Selling Units: Single item
Single package size:24X26X32 cm
Single gross weight: 0.600 kg
Package Type: 100pcs in one box ,10box in one carton

Price per box $3 USD per boxYou can send to us your whatsapp number for faster conversation and respond so we can know your target price and quantity for your first order quantity, so we can send to you certificate of the products .Payment Terms: 30% T/T Against proforma invoice & signed contract, 30% Against Shipping Document *(B/L) Balance 40% upon arrival of goods at buyer's destination port.

We hope our product best meet your demand. Upon your confirmation, Do advise us your order quantity. Port of discharge, We shall further proceed with business formalities.

Should there be any further queries, please do not hesitate to contact the undersigned. We await your prompt and positive responds.


With Best Regards