30 september 2009

När mörkret faller

När det är mörkt ute får man skaffa sig sol på skaft! Tänk vad en enda liten blomma kan göra en glad... Vanligtvis är inte gult min favoritfärg, men såhär på hösten så slår jag gärna till på en solros. Sprider glädje i höstmörkret, tycker jag...


11 kommentarer:

Ida sa...

Jag håller med dig, jag hatar egentligen gult, men just solrosor är acceptabla för de sprider sol och glädje ;)

//ida

Lilla huset på prärien sa...

Mmm... visst är det härligt med lite blomsterfröjd :) Det gillar jag också! Bildäckskorgen har jag köpt (fått av svärmor) från Bolagret för ca 300 spänn så den var inte dyr. Sen har jag en vidare, lite lägre variant som jag har som hundkorg också :)

Hoppas du har det bra i höstkylan!

Imorgon släpper helvetet lös... ;)

Kram J

♥ Affi ♥ sa...

Håller också med - gult är inte favoritfärgen, men på slorosor är den grym!
Kram

Ett Vitare Hem sa...

Jag gillar inte heller gult men solroser är så eleganta och ja de ser ju ut som glädjesolar så man blir glad av dem ;o)
Ha en fin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Kamomilla sa...

Mmm, lite färg behövs här i rusket...

Marie sa...

Visst blir man glad av solrosor! Jag och Lotten var ju på Ulriksdals slottsträdgård i fredags och där var det stora hav av solrosor, underbart vackert!

Kram Marie

Ps. Du har mail!

Liten Bod sa...

Vilka fynd du gjorde ute i boden! Jättefint med riktigt gammalt trä som sagt... Kram, Tina

Nostalgi sa...

Ja, ibland hittar man riktigt fina saker i sina gömmor, sånt som man glömt att man hade. Gammalt trä är så vackert, har så fin patina:

Annika sa...

Vilka fina skatter du visade oss i förra inlägget.... härligt att få gå o rota o finna saker man tycker om.... o en solros är ju aldrig fel.... lyser upp rejält... Kram o skön helg... Annika

Fröken Fräken sa...

Ja, jag är sannerligen inte heller någon vän av gult, men jag kan tycka om många färger då de är på naturens skapelser så att säga. Finns inte en målarfärg som kommer i närheten av en blommas alla otroliga färgnyanser och i naturen passar liksom ala nyanser in.

Här finns det förresten mer gardiner än det finns högtider, by the way... fast den senaste tiden har jag bara bytt den ena vita gardinen mot den andra vita gardinen. I helgen ska jag vara riktigt våghalsig och byta till en grå (!!!) För äntligen är det helg! Tjoho!

Louise sa...

Tänk vad en enkel solros kan glädja i det grå...
Skön helg!