17 september 2009

Vill också ha...

Om allt stämmer, så är jag i Spanien när ni läser det här! Visar en härlig bild lånad från Sköna hem. Snygg och ruffig köpmansdisk, eller hur?


.
Jag skulle gärna ha en sådan i mitt kök, om jag hade haft plats. Matsalen är ett rum där jag har lite "plats över". Jag vet bara inte vad jag ska ha för möbler. Jag tror jag mest är inne på en kökssoffa där, ni vet förvaring och sittplats i ett, smart lösning. Den optimala soffan har bara inte korsat min väg än...
.
Kram på er!

14 kommentarer:

Anna sa...

Den där är väldigt charmig, hade inte sagt nej till en sån :)

Kamomilla sa...

Villken pärla!
Ha det bäst- och hoppas du hinner med lite annat än jobb?
Kramis, Kamomilla

Dona blogg sa...

Härlig bild!
Hoppas du också har det riktigt gott!
Trevlig helg!
/Pernilla

Fröken Fräken sa...

Det tycks fungera! Hoppas att du har det trevligt i España! Och jag är ganska så väldigt säkert på att du har bättre väder än här - +5, molnigt, regnigt och blåsigt. Men jag tänker banne mig spraya lampor ändå!

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Gokväll!!
Men guuud va snygg!!!! vill verkligen ha...trevlig helg kram sussie

Lisas torp sa...

Oj, så snyggt! En riktig raritet må jag säja!
Önskar dej en härlig helg!
Kram
Lisa

Made in Persbo...Carina sa...

Suck ja...*dregel*...en sån hade jag också velat ha. De är nog svåra att finna tror jag. Men här är också fullt så det är nog tur att jag inte hittat någon ;)

Ha det gott!
Kram, Carina

Livet på Vestergård sa...

Ja en sån skulle jag också vilja ha i mitt kök :) Ha det bra i Spanien !

Karin Krut sa...

Aaha.. spanien.. inte ett dugg avis *gnisslar tänder* ;) Hoppas du har en skön semester och den däringa disken skulle passa väldans bra hemma hos mig... ja visst ja, jag har ju inte heller någon plats ;)
Ha det gott
Kram Karin

Helén sa...

köpmandisken är fin, men får inte plats hos mig. Men den där läckra plåtsaken som står ovanpå den skulle jag gärna bära med mig hem.

Tittar in ibland på din blogg.Trevligt hem du har.

Liten Bod sa...

Jag äälskar köpmansdiskar, men som sagt var har man den? Inte i vårt kök i alla fall, där har vi inga fria väggar alls... :( Hoppas du har det bra i Spanien! Kram, Tina

Classic Living sa...

otroligt vacker! Jag ärvde en av min mormor som förgyller mitt syrum, perfekt med alla lådor till tyger, knappar, tråda mm.

Mysig blogg!

Karin Lindström sa...

Hej Kristiin!
Tänk att vi hörs ju flera gånger i veckan och nu har jag inte kunnat blogga och du är bortrest, jag saknar dig *ler*!
Vad härligt det låter med
Spanien. Där är det nog jätteskönt nu, men det är det ju här hemma också. Härligt i alla fall att byta miljö och se lite annat ett tag. Är du där med jobbet?
Vi hade studiedag i Måndags och då passade vi på att åka till Åland över helgen. Jag som bara varit där med 24 timmars och inte gått iland är verkligen glatt överraskad. Så fint det är där, och så många fina gamla trähus det fanns överallt. Jag såg flera som jag blev kär i! Vi hade en jätteskön långhelg med perfekt väder och många bra barnaktiviteter.

Ha det nu så bra och vi hörs snart hopas jag *ler*
Karin

Lilla huset på prärien sa...

Hej kristin!!

Vilken helt underbar köpmansdisk... *suck*. Nu är du väl ändå hemma från din Spanienresa igen eller? Hoppas att du har haft det riktigt bra och att det hände någonting kul trots allt :)

Kram Jenny