13 september 2009

På kroken

Nu har ännu en vecka gått och två av kalasen är avklarade. Jag har haft fullt upp hela veckan så jag har inte hunnit göra några inlägg. En sak kan jag i alla fall avslöja, reportaget som gjordes här hos oss är sålt till Lantliv, men det kommer som sagt inte ut förrän till nästa sommar/höst!


.
(Den söta lilla hängande ljusstaken är köpt på Ellis Corner. Griffeltavlan kommer från Liten Bod. Grytunderlägget är från Moster Malla i Tranås och korset har jag ropat hem på Tradera.)
.
Ha en bra vecka! Själv åker jag med ledningsgruppen till Spanien om några dagar, för att vara med på en maskinkonferens som tar nästan en vecka. Det låter mer glamoröst än vad det är, det är digert konferensprogram hela dagarna och inte särskilt mycket ledig tid. Som den huskatt jag är hade jag hellre stannat hemma faktiskt...

12 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Kristin!!

Vad kul med Lanliv! Jag är så nyfiken så jag nästan spricker redan nu. Själv hoppas jag såklart få se ditt fina hem irl innan det kommer ut i någon tidning :)

Och Spanien blir det för dig minsann... ja, ja oavsett om det är konferens så kan du ju ändå hoppas på lite härligt väder där nere!

Kram Jenny

Kamomilla sa...

Vad bra, i Lantliv platsar ert hem absolut bäst!! Härligt att höra och du ska veta att vi alla väntar med spänning! Synd att det alltid ska ta så länge... Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Hem och Lycka sa...

Gud så roligt, i den bästa tidningen och allt! Grattis!

kram Mia

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad kul att ert hem kommer hamna i lantliv! Jättefint på din knopphängare också!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Marie sa...

Hej Kristin!

Åh vad roligt med reportaget i Lantliv, ser med spänning fram emot det! Fast jag säger som Jenny här ovanför, hoppas jag får chansen att se det "live" innan dess.

Hoppas att du får en bra vecka i Spanien!

Kramar Marie

n o r d i n g å r d e n sa...

Å va kul att hamna i Lantliv, du har så vackert!!! Jag ser fram emot det reportaget, jobbigt man måste vänta så länge bara.... vilken vacker bild med sånt där massa fint på en o samma bild... Mari.

Viveka i Bläckhornet sa...

Så roligt med ditt reportage! Vilka var det som kom hem till dig?

Kram Viveka

Made in Persbo...Carina sa...

Iiiiii, så kuuuul att det kommer med i Lantliv! Har varit min favvotidning sen starten. Men jag säger som Jenny...jag hoppas också på att få se ditt hem IRL innan det kommer ut i tidningen.
Jag förstår precis känslan med jobbresan...är också en hemmakatt!

Mjau, mjau från Carina

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hej,,
Va kul m tidningen.. såå himla fint på krokarna.. trevlig resa kram sussie

Anonym sa...

Skulle vilja tipsa om en bra webb-butik för inredningsälskare, www.skapaochinreda.se

Mycket fina produkter!

/J

Ett hem på landet sa...

Va spännande att ni kommer att vara med i Lantliv, det ser jag fram emot att få läsa och kika på.

Ha det så bra i Spanien.
KRAM

Fröken Fräken sa...

Ja, det lät ju HEMSKT tråkigt att behöva åka till Spanien..! ;-) Men jag vet lite om hur det är på konferens, man åker iväg och sitter inne i en konferenslokal hela tiden och så åker man hem igen, utan att knappt ha hunnit se sig om!

Nej, har inte varit så duktig att jag blandat färgen själv. Det blev färgen från Biltema som jag beklagat mig över tidigare.. men det kändes ju knäppt att gå ut och köpa ny grå färg när jag redan hade sådan hemma. Faktiskt, efter alt trixande, bev det faktiskt riktigt bra yta och glans i färgen när det var klart. Men jag håller fast vid att det är en väldigt rinnig färg att måla med!! ;-)

Ha så skoj i Spanien!! :-)