20 januari 2010

Ommålad byrå

Här ser ni mitt lilla projekt som blev ommålat i helgen, den gamla byrån jag hämtade i värsta snömodden! Egentligen köpte jag den för att ha i sovrummet, den skulle ersätta en hemsk och fyrkantig byrå från Ikea, men den visade sig passa så bra ihop med vardagsrummets skåp så den kom aldrig upp till andravåningen... Slutsatsen är att jag alltså måste köpa ytterligare en möbel till sovrummet, det är ju alltid ett kärt bekymmer!
.

.
Såhär såg byrån ut tidigare... avlutad (vilket innebär att det var smidigt att måla ny färg på), och med en härlig form - enkel och lite "bondsk", det passar i mitt gamla hus på landet!
.

.
Ha nu en fortsatt bra vecka och tusen tack för era lyckönskningar kring reportaget.

12 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fin den vart!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Huset utanför stan sa...

Det blev jättefint! Och vilka superfina höga ljusstakar du har! Härligt skavda också!

Hoppas du får en bra onsdag!

Louise sa...

Den blev vacker i sin enkelhet!!

Else´s Bod sa...

Underbart fin vart den!!

Tulipa sa...

Stort lycka till med ditt nya spännande projekt!!!

All beundran till dig och ditt sätt att skapa vackert omkring dig!

Kram Mariette

NeMa Design sa...

Tjing!! Hur snyggt som helst. Visst är det roliga bestyr med att köpa fina saker hem :)
Ha det gott! Kram Malin ♥♥♥

Kamomilla sa...

En riktig pärla! Grattis!

Karin Lindström sa...

Hej Kristin!

Jag hann inte lämna en hälsning till dig på förra inlägget! Så roligt med reportaget, grattis! Och vad roligt att det var hos goa Karin, hon bor ju så fint! Nu hoppas jag det strömmar till hem som ni kan fota:)

Har du hunnit måla också! Jag kan inte förstå vad jag gör om dagarna, men inte hinner jag med såna projekt inte. Byrån ser jättefin ut på din fina bild. Nu får du fortsätta leta!

Ha en fortsatt bra vecka!

Många kramar
Karin

C. Tvillingmamma sa...

Jag har gått å klurat på en skänk som oxå varit obehandlad..så fint din blev...tror nog att jag vill köpa mig nåt å måla jag med... när tiden finns... *hmmm* ;)

millandante sa...

Nämen var det du som besökte Karin Krut..!! Kikade precis in till henne och läste om reportaget... lustigt! Och vad roligt att du startat eget som stylist!!! Imponerande och inspirerande!!!
Skåpet blev ju så fint, och vad syyynd att du måste köpa ett till nu...:)
Ha det bra! Och lycka till & grattis!!
Kram

Fröken Fräken sa...

Ah så fint!! Bra med inspiration, för i helgen är det jag som drar fram pensel och målarburk igen. Nu ska det målas mitt andra linneskåp!! Jag är lite lur på om jag ska måla det lite som du eller heltäckande med färg.. hm, får prova mig fram!!

Liten Bod sa...

Så fin byrån blev! Jag blev riktigt avundsjuk på dig som varit hos Karin :) Hon är ju så kul, och har så fint hemma. Hoppas vi får se reportaget snart! Kramar, Tina