30 januari 2010

Ljuset

Ljuset håller på att komma tillbaka! Ja, vi har ström igen alltså, men jag tänker mest på ljuset ute. Det är inte kolsvart när man åker hem från jobbet längre. Och idag visar sig solen! Lite takdropp hade suttit fint också, men termometern visar på -15 grader idag. Nåja, våren kommer väl. Hittills har den alltid gjort det i alla fall...
.

.
Några björkkvistar hamnade inomhus efter att jag gjorde misslyckade och fula björkriskransar förra helgen, som jag definitivt inte kommer visa på bloggen. De blev inte alls så sirliga och vackra som jag hade tänkt, så jag får försöka igen framöver...
.
PS: Vill ni se en rekordstor måne, ska ni titta ut ikväll. Idag är den dag under 2010 då månen står närmast jorden på hela året!

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vackert!

Häftigt med månen, ska kolla och maken kommer säkert att fota ;-)

kram Mia

Unknown sa...

Så fint med björkkvistar, det är vår!
Ha så gott Kram Ann

Marie - Systrarna sa...

Ja visst är det härligt med ljuset! Hade gärna velat gå ut idag. Känner mig ju frisk nu efter några dagars feber. Men då får lilla dottern magsjuka istället, så jag får sitta med henne. Så trist - mest för Irma som egentligen skulle haft kalas idag!
Tack för tipset om månen, ska tipsa min man som äälskar allt sånt där! Får nog försöka kika ut jag med...
Ha en trevlig kväll!/Marie

NeMa Design sa...

Ja det är så skönt när det blir ljusare. Känns som man orkar mycket mer!!
Ha en skön lördagkväll!
Kram Malin ♥♥♥

Kamomilla sa...

Ja, jag har också märkt det-ljuset alltså. när man pendlar och kör samma tider varje vecka så ser man det så tydligt och det går med fart känns det som!

Karin Lindström sa...

Hej min vän!

Visst känner man att ljuset kommit åter, idag har det varit underbart. Jag har dammat av ett par gamla skidor och spårat ute på åkern. Det är mest att trampa runt, det är så mycket snö här men det är så härligt. Jag är så otränad, blir riktigt darrig i armar och ben så det är nog bra för mig *ler*. I år har jag bestämt mig för att gilla läget. Men det klart att jag föredrar lite mildare. Det blir ju mest problem med vatten och kyla när det är så här kallt. Våra nedrans kakleugnar också, två månader kvar!!!

Ha en fortsatt skön helg!
Många kramar
Karin

Ett Vitare Hem sa...

Visst är det härligt att det är ljusare igen även om våren känns långt bort är det bara en vintermånad kvar nu, snart är vi inne i mars och då hoppas vi att snön och all kyla försvunnit långt härifrån.....även om det känns evigheter dit nu i kyla och all snö ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS