28 maj 2011

Prisbelönt hus

Idag har jag debuterat som reportagefotograf, jag och pappa har varit iväg och gjort ett reportage om ett gammalt hus i närheten som fått kommunens byggnadsvårdspris. Man får alltid så mycket intryck och många idéer att ta med sig hem, när man är ute såhär. Det här huset var ett otroligt vackert hus, som gjort en resa från sönderrenoverat à la 60-tal tillbaka till "rötterna". Hela huset präglades av genuina materialval och lyste av hantverkskänsla. Även trädgården var genomtänkt med gammaldags torpväxter som syren, aklejor, rosor och humle. Sådana vackra minnen lever man länge på!

Reportaget kommer i Gård & Torp så småningom (vet ej nummer), och ni som gillar gamla hus och renovering i gammal stil kommer inte bli besvikna, lovar jag. En bild visar jag er så länge som ger en försmak av hela reportaget. Jag står alltså för bilderna, och min pappa Roger Lindbom för texten.

10 kommentarer:

Rose Garden Malevik sa...

Hej Kristin
Vad mysigt,,,,ska bli spännande å se :)
Hoppas din helg e bra
å missa inte

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

MOTEHERS DAY SPECIAL
VÄLKOMMEN :)
Håkan

Made in Persbo...Carina sa...

WOW vilken härlig bild! Detta reportage vill jag absolut inte missa. Du meddelar väl på bloggen när det finns ute i butik. Verkar vara helt i min smak ;))))

Kram raring!
Carina

Kristina sa...

Vad mysigt det ser ut!
Det är bra då det finns någon som tar hand om och skalar fram gamla hus igen!
Du påminner väl sen då tidningen är aktuell?

Madame Edith sa...

Jättefin bild, ska bli spännande att få läsa hela reportaget sedan.

Kram/M

Kamomilla sa...

Det där vill jag ju alltså se!! Vad kul att jobba med pappa! Jag har liksom inte tänkt på att man kan göra så också. Min pappa skulle klara en sån grej galant också, han har skrivit en del böcker och jobbat för både radio och tv i sina dar.. :)
Men å andra sidan..varför skriver inte du texterna själv? På så vis kunde du tjäna dubbelt upp. Det strävar jag till. :)

Inredningsfrun sa...

Å så vacker bild! Ska hålla utkik efter ert reportage.

I nästa nummer av Drömhem & Trädgård kommer reportaget som du och Lotta gjorde förra året. Det ska bli sååååå spännande att se :).

KRAM till dig från mig

C. Tvillingmamma sa...

Ska jag hålla utkik efter :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, men gud vilken vacker bild och perfekt stil på saker! Och va häftigt att kunna göra jobb i hop med sin pappa!! Vilken hall och veranda du har, så himla vackert! Och så bilden på det där Dalahuset, suck , bara ytterdörren alltså... Mari.

Millygarden sa...

Me så kul lycla till med fotograferandet. Vacker bild!


Önskar dig en fin Morsdag!
Kram Marina

Villa Solgården sa...

Helt fantastiskt fin bild!!! :)