01 juni 2013

Den senaste bekantskapen

Inspirationen (och tiden) till att uppdatera här på bloggen har lyst med sin frånvaro en lång tid nu, men när man minst anar det så kommer den tillbaka.

Jag älskar ju skåp av alla de slag och ett grått hörnskåp har sedan sist fått flytta hem till oss. Jag är lite mallig över mig själv, det har jag nämligen budat hem över nätet på Bukowskis Market. Jag har aldrig tidigare köpt något därifrån så det var väldig pirrigt att se om budläggningen skulle funka, men allt gick bra, inklusive hämtning och transport hem av en budfirma. Nu står det här i vardagsrummet och jag tycker det passar utmärkt in tillsammans med den nyuppsatta grå medaljongtapeten och nymålade vita taket.

Skåpet är från början av 1800-talet men ommålat och färgen känns kanske lite platt och tråkig, men jag orkar inte ställa mig och måla om det nu utan det får vara såhär så länge. Jag gillar att det är ett sådant enkelt formspråk på skåpet, jag har sett oräkneliga krusidulliga hörnskåp och de är inget för mig. Det här var dock helt i min smak!


2 kommentarer:

Rose Garden Malevik sa...

Hej Kristin
men jisses vad fint......
tja kanske skulle vara en annan färg..... men de e rätt fint som de e ...... ha det ett tag å känn efter.
å missa nu inte......

BLOGGPARTYT fortsätter..

VÄLKOMMEN
Håkan

Villa Björkenäs Backen sa...

Håller med dig !
Jätte fint skåp !
Helt i min smak med !

H a en fin helg ! KRAM