31 oktober 2008

Det slår aldrig fel


.
Vi fick nästan en decimeter snö i natt, det slår nästan aldrig fel att det kommer snö här på småländska höglandet en gång före min födelsedag (som är 6 nov). Bilden är tagen alldeles nyss, genom köksfönstret - visst kunde det lika gärna ha varit julafton imorgon att döma av bilden???

Ha en bra helg och tack för era snälla ord om mina strutar. Jag tycker i och för sig att de är fulare i verkligheten är på bild, men tack ändå!

11 kommentarer:

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Jisses vad mkt snö. Vi fick den första snön igår, men det var väl sisodär 1-2 cm. Max var ute i snösvängen igår, men det gick bättre med sop än med spade.... Du glömmer väl inte att kika in i min blogg under dagen/kvällen. Förhoppningsvis kommer hemlisen då att avslöjas! Imorgon ska jag på scrapträff! JIPPI! Ha en bra helg!

Vitt och blandat sa...

Men duuuu lyllos er som har fått snö!!! 6 november, min pojke fyller den 5 =)

Ha nu en riktigt go helg, kramar/Anneli

Karin sa...

Men det var verkligen så mycket, helt otroligt. Här bara vräker det ner och är tre grader så det är inget mysigt alls. Kan nog tycka att snön är löjusare och mjukare i alla fall!

Ha nu en mysig helg!
Många kramar
Karin

Ett hem på landet sa...

Hi, hi snö hos ocss också. Trodde inte jag skulle kunna ta mig hem från jobbet igår. Varför hinner man aldrig byta till vinterdäck innan första snön kommer?
KRAM

Lilla huset på prärien sa...

Hej Kristin!

Tusen tack - du är för söt. Ja, det är himla tråkigt med farmor. Kan bara hoppas att allt går rätt väg och att hon blir stark och bra igen. Vad härligt det ser ut med snön förresten!! Här har vi inte fått någon och lär nog inte få det heller...

Kram Jenny

Kamomilla sa...

Hej vännen!
Skulle bara kika in för att säga att du kan kolla eebenfärgen i min blogg. kolla på tidigare inlägg i högra balken och klicka på rubriken "omgjorda föremål och möbler" så kommer du till soffbordet. Det var just samma val jag gjorde då jag är trött på det rödbruna (som vi tyvärr har på vår diskbänk)

Vad roligt att du fick tag på vaxet och professionella råd!
ha en riktigt skön helg där mitt i mysiga snön!!
Kamomilla

Vitt och blandat sa...

Hej, om du har lust och framförallt tid får du gärna anta en utmaning hos mig! Kramar/Anneli

Lallis - liv och leverne sa...

Oj så mycket snö!:)
Kram Lallis

Marie sa...

Oj så mycket snö ni fick! Vi fick också snö, men inte sådär mycket och nu har i princip allt töat bort. Hihi, så du fyller den 6:e november! Jag fyller dagen efter dig och imorgon, den 3:e fyller Vera.

Ha en riktigt bra vecka Kristin!
Kramar Marie

Vitbalansen - Helena sa...

Huvaligen, vad mycket snö... Vintrarna saknar jag verkligen inte sedan tiden på Höglandet. Göteborg är inte lika brutalkallt under vinterhalvåret...

För att min Alzheimer-hjärna inte ska hinna spela mig ett spratt innan den 6 november passar jag på att redan nu gratulera dig på födelsedagen. Hurra hurra hurra hurra! :-)

Kram från Helena

Tulipa sa...

Tänk om den snön ville komma igen lagom till jul!
Det hade väl varit underbart!
Kram Tulipa