06 november 2008

Allt ljus på mig idag

... om nu 34 år är något att fira... ;-) Imorgon blir det lite fika med familjen, idag har vi annat för oss. Jag väntar ivrigt på mitt paket från Me and my home, jag har beställt Jeanne d'Arcs julbok och en stor klocka och får det i present!
.


Tänkte visa en bild på några udda ljusstakar i mässing jag hade, inköpta på loppis och rätt så nya, alltså inget större värde i dem. Just den gula mässingstonen tycker jag är svår att matcha med annat här hemma, men jag provade att måla över med svart färg, och det funkade jättebra! (Tillägg: halvblank Servalac Aqua - som jag använt även till trä och till vinstället och klädnypehinken.) Här står de framför ett gammalt 1800-talstryck. Nu har jag snart inga fler svarta inslag att visa från vårt hus, så då får ni annat att kika på...
.
TACK för era ord om vår veranda!!! Vi gillar den också jättemycket. Visst skulle det vara ett utmärkt ställe att sitta med en kopp varm choklad, en filt och en bra bok - men i realiteten är det inte genomförbart just nu när jag är hemma med två barn som max tillåter mig att ta en kopp snabbkaffe...

10 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

GRATTIS på födelsedagen!!!! Och jag får vara först att gratulera :) Kul! Är också 34 - helt otroligt vad tiden går... känner mig fortfarande som 25. Och känner även igen mig i det där med snabbkaffet, men det är kul att drömma om att sitta sådär i lugn o ro med en god bok och varm choklad på fårskinnsfällen eller hur? ;)

Ha en riktigt mysig dag!

Kram Jenny

Anonym sa...

Vad roligt att du fyller år idag... stort GRATTIS till dig !

Kram Kram

Moodboardwithflowers sa...

Grattis på din dag! Åldern är bara en siffra, hur man känner sig är det viktiga!

Karin Lindström sa...

Ja må hon leva, ja må hon leva.....

Grattis vännen! Och är du bara 34 år. Usch då är jag nästan 10 år äldre, nåja 8 i alla fall. Jag var 34 när jag fick A. Och vet du, jag tror fortfarande att jag är 25.

Jag trodde jag skickade med några små hängen till dig i present, men fick se igår att de hade åkt ur. Jag lägger dem på lådan idag så får du dem imorgon!!

Vad fina ljusstakarna blev! Vad målade du med för färg? Det måste ju vara något som fäster bra.

Ha nu en riktigt härlig födelsedag, och jag hoppas du får sitta lite och fika idag i alla fall!!!

Många kramar
Karin

Hannis sa...

Grattis på födelsedagen!!
Hurra,hurra!

Men du,vilken fin veranda ni har!
Men jag förstår att du inte hinner njuta av den just nu=))

Kram Hannis

Ps.Ljusstakarna blev jättefina!

Vitt och blandat sa...

Grattis, grattis! Det är väl inte åldern man firar - utan man firar ju att man föddes just denna dag och att man finns här än, om än ett år äldre =)

KRAMAR/Anneli

Fröken Fräken sa...

Många gratulationer! Hoppas att du får en finfin dag!

Har också funderat på att måla lite metallprylar. Man ser ju en hel del på loppis som inte är så snygga i färgen men som är fina i formen. Har du målat med någon speciell färg för just metall? Eller spray?

Och er veranda... så vacker!!

Liten Bod sa...

Grattis! Jag har också beställt julboken och nyss fått hem en klocka :) Får betala själv dock... Ljusstakarna blev ju superbra, jag har också en del gammal billig mässing hemma. Kanske skulle man ge sig på dem? Kram, Tina

Millas hem sa...

Du visar alltid så fint!
Verandan är fantastisk!
Kram C

Kamomilla sa...

Gratulationer till dig på födelsedagen! Hoppas ditt paket kommer fort!

Ljusstakarna blev ju jättefina sådär som målade. Mässingsfärg kan vara nog så knepigt att kombinera ibland.