13 juli 2010

Halvmånar

I förra veckan gjorde jag ett nytt blocketfynd, jag hittade två halvmånebord, som man kan sätta ihop till ett runt bord, för 1400 kr. Det borde vara ett ganska bra pris för två bord? Lagom slitna och med en gräddvit färg behövde de inte målas om utan kunde ställas in i vardagsrummet direkt. Att vi köpte dem på en gård som låg granne med den gård där Hästmannen bor gjorde ju inte saken sämre, det var nästan lite sightseeingkänsla att få se det stället (ja, alltså vi åkte bara förbi det, tro inget värre). Trots att det bara är en mil dit har vi inte varit i dessa krokar förut. Egentligen skulle man ta en dag och bara kuska runt på småvägarna hemomkring här, det finns ju så många fina små gårdar att upptäcka...
.
.
Vi har nu kommit en bra bit på vår väg mot Uteplats. S envisades med att lägga den sista stenmuren i 35-gradig värme. Dagen efter hade han ont i ryggen och jag ont i halsen, så nu har vi haft några dagar när vi mest tagit det lugnt och försökt vila. Nu strilar regnet utanför, skönt, så luften rensas lite!

2 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilket fynd du gjorde, vill också ha ett sånt bord men förr eller senare dyker det nog upp nåt framför nosen på mig osså ;o) Vad kul att se vart Hästmannen huserar, har ju filmen och har läst boken om honom (och skrivit om honom i bloggen ;o) )
Ha en finfin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Kamomilla sa...

Jättefint bord, med färdig passlig patina. Vilket kap :)