30 juli 2010

Lycka!

Idag har jag gått omkring och svävat på små rosa moln. Jag och Lotta har sålt vårt första reportage till Drömhem & Trädgård, det är ett köksspecial. Mer än så kan jag inte säga, och jag har ingen aning om när det kommer att publiceras, men det är sålt och de rosa molnen täcker himlen!
.
När vi hade gjort reportaget, så skrev jag om det här. Jag har lånat nedanstående bild från M:s blogg Ljuvligt, för jag vill inte visa några av mina och Lottas bilder, men så mycket kan jag väl avslöja, att likadan smarrig paj fick vi både i magen och på bild när vi var där...
..
Ja, så idag är jag lycklig. Lycklig för att jag och Lotta fått bekräftelse på att det vi gör faktiskt tilltalar någon tidning. Jag hoppas att tidningsläsarna också kommer tycka om vårt reportage, så fort jag vet mer om vilket nummer det kommer ut ska jag skriva om det här på bloggen! Nu fick självförtroendet sig en rejäl kick uppåt. Det behövs emellanåt, för att man ska orka fortsätta. Därför är det så skönt att jobba tillsammans med någon, så att man kan stötta och peppa varandra. På det är Lotta den bästa vännen jag kan tänka mig och jag är så glad över att jag har möjlighet att jobba tillsammans med henne och göra sådana här roliga saker!

13 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Vad kul för er!! Grattis!!! Ibland får jag verkligen lust att göra något eget, satsa på eget och som känns mer kreativt än det jag försörjer mig på nu. Särskilt stark är den känslan nu på min sista semesterdag...
Och nu slår det mig att jag inte har gjort rabarberpaj en enda gång denna sommar.. skandal!

Fröken Fräken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
♥ Fyra årstider sa...

Du är världens bästa Kristin! Jag är sååå glad för vår skull och att vi tillsammans har det så kul. Längtar efter allt vi har framför oss.
Kram Lotta

Aratorps Lena sa...

Grattis till er båda! Och trevlig helg! Kram Lena

Lilla huset på prärien sa...

Men KÄRA vän!! Vad ROLIGT för er! Jag är både stolt och glad för er båda två. Ni är två fantastiska tjejer här i bloggvärlden och mysiga som bara den. Roligt att det går bra för er!!

Kram Jenny

Bittan sa...

Stort grattis till er båda, ni är bäst !!!!
kram Bittan

StrandviksVillan sa...

Grattis båda två! Blir så glad för er skull!!
Hon har verkligen ett helt underbart kök (har följt bloggen rätt länge) så jag förstår att ni fått till jättefina bilder och inga svårigheter att sälja det reportaget :)

Marita sa...

Vad kul och spännande!!! Förstår att det är en härlig boost för självförtroendet!!!!
kram, Marita

Kamomilla sa...

Jättegrattis! Gör ni bara så att ni gör reportaget först och sen säljer eller...?
Hitills har jag bara gjort färdigbeställda jobb, där jag föreslår ett hem och tidningen gör en beställning eller så förkastar de förslaget.På sätt o vis enklare så vet man att man inte gjort jobb förgäves. (-ifall det inte skulle köpas av nån). I och för sig är ni nog så duktiga att jag inte alls tvivlar på att ni får era reportage sålda! ;)

Madame Petite sa...

Tusen grattis kramar till dig och Lotta, himlar och elefanter vad roligt!!!! Åh vad spännande, jag ser så mycket fram mot att se och läsa det reportaget! Ni är så duktiga båda två... en glad beundrare har ni här!

Ännu fler kramar!

lantliv etc. sa...

Hej,

Vad spännande, Grattis! det är första gången jag är här, men det blir inte den sista :)

Kan nästan, inte vänta måste ha detta recept!

Kram

Blandet-landhandel.dk sa...

HURRAH!
men...jeg vidste det nu godt...du skriver SUPER godt, og med din gode smag i øvrigt kan det IKKE gå galt.

Vi ses vel snart??

Kh Katinka

Anonym sa...

Grattis!
Åh, vad ROLIGT! Lycka till fortsättningsvis också.
Mvh Johanna i M-lycke