30 juni 2013

Sängbord

Ja, jag erkänner, jag är inne i en pionmaniperiod! Jag har tagit in pioner överallt, på köksbordet, på soffbordet, på toaletthyllan och nu även på mitt sängbord. Det är verkligen lyx att knipsa en stjälk och ta in.



Ville visa en förändring i det lilla i sovrummet också, jag har bytt ut knopparna på våra sängbord till nya gråvitrandiga från Nillas Handelsbod. Det blev sobert. Jag gillar randigt, när jag ska vara lite "wild and crazy" och införa något mönstrat så blir det randigt, ha ha! Det är ungefär så mycket mönstrat jag kan sträcka mig till ;-) Skämt åsido, jag vill verkligen inte ha för mycket färg eller mönster när jag ska sova, så därför strävar jag efter att hålla en väldigt låg energinivå i sovrummet. Grå väggar, vitmålade möbler, vita sängkläder... det tilltalar mig. Jag behöver inte mycket färg runt omkring mig, det räcker med en fin blomma av något slag för att göra rummet mer levande, tycker jag.

3 kommentarer:

susanne sa...

Fint, och lugnt, ser det ut. Det var fina knoppar du valt. Jag gillar också att ta in pioner nu. De är så vackra./Susanne

Kamomilla sa...

Förstår dig, pioner är underbara!

Roberta sa...

yes, yes...I agree Kristan. Serene and lovely with white and gray with very little color. Very lovely photos! xo