24 juli 2007

Bubbelkul

Ett av mina projekt är att försöka lära mig Photoshop så jag kan jobba lite mer med efterbehandling av bilder från digitalkameran. Vågar knappt öppna det programmet då jag är så superdålig, men här kommer i alla fall ett smakprov när jag satt och lekte i eftermiddags... Jonathan med såpbubblor i trädgården. Riktigt somrigt. Tittar man ordentligt i bubblorna ser man huset som speglas, upptäckte jag.


6 kommentarer:

hulukvarn sa...

Hej Hej! Vilken underbar blogg. Jag kan inte minnas att jag besökt dig tidigare. JAg har suttit och tittat runt och ni verkar ha det superfint! Vi ska bygga ut vårt hus med start nästa år så det är kul att se andras liknande projekt!

Lycka till! Kramar

Åsa sa...

Ååå, va fint! Nu längtar jag hem ännu mer =) Hann tyvärr inte ringa dig innan jag var tvungen att rusa till båten. Hoppas ni har det fint nu, sista semesterdagarna och allt. Kram kram/stolt lillasyster och "gorilla"-moster

Anonym sa...

Oj, vilken tjusig bild. Och vilken skärpa. Det där verkade du ju blivet haj på.

Anne sa...

FLINK er du, rett og slett vakkert ett bilde.

Hem och Lycka sa...

Vilket otroligt bra kort!!

Kristin sa...

Hej alla, tack för era snälla ord! Bubbelbilden är tagen med nya kameran Eos 400D och det är verkligen en kamera jag rekommenderar! Man kan nästan inte sluta fotografera för det är så kul... en fördel är att jag har kunnat använda mina gamla objektiv från vanliga systemkameran till den här nya digitala systemkameran. Älskar att ta närbilder, det blir ofta väldigt fint.
Hälsningar Kristin