01 juli 2007

Veckans fynd

I helgen har jag pysslat med att fixa till några Traderafynd. Det lilla vita skåpet med nätfyllning i luckan köpte jag för 90 kr. Det saknade knopp men jag målade en träknopp i passande storlek och skruvade dit. Nu återstår att komma på VAR jag ska ha skåpet och VAD jag ska ha i det (men det låtsas jag inte om, det gäller att uppträda som om man vet precis vad det behövs till så ingen får för sig att jag okynnesshoppar). Just nu lutar det åt att det får bli ett skåp att ha fina tvålar och krämer i, i vårt nya badrum.



Sovrummet har fått ny gardinkappa. Köpte en cafégardin för 79 kr i vit bomull med spetskant, den här kappan är den undre i det setet, jag har bara justerat längden på den lite. Den övre, som är högre, tänkte jag klippa sönder och sy kuddar av och lägga på sängen. I fönstret ser ni även två höga träljusstakar som jag köpte för 125 kr för båda. Jag har länge letat efter höga ljusstakar att sätta bakom sänggaveln i fönstret. Dessa var 50 cm höga, kraftiga i avskavt vitt - det kunde inte bli bättre!



På bilden med fönstret ser ni sänggaveln i antikbetsad furu. Mörkt och ganska fult. Jag håller på att måla om alla sovrumsmöbler, har hittills hunnit med sängborden och en byrå, har sängramen och en byrå kvar. Så sakta men säkert håller sovrummet på att bli mer och mer vitt. Den grågröna tapeten får vara kvar men när allt annat blir vitt så blir det nog inte så tokigt ändå. Visar det längre fram.

1 kommentar:

Dubbelörn sa...

Så vacker kappa... Vi håller också på med renoveringar men det tar tid. Av olika skäl så har livet kommit emellan så jag hoppas att vi kan ta tag i renoveringen igen i slutet på månaden...

Kramar