21 maj 2008

Deppigt

Hej allihopa,

idag blir det ett litet inlägg trots att jag inte känner för att blogga egentligen. Jag vill börja med att tacka Karin Lindström för att jag fått en så fin award från henne. Jag återkommer till det vid ett senare tillfälle.

Dopet gick bra, så det är inte det som gör mig deppig. M skrek dock hela tiden så hon lät mer i kyrkan på 20 min än vad hon låtit under en hel veckas tid innan. Så kan det bli. Men allt annat förflöt som det skulle!

Nej, det som oroar mig är att en av mina små hästar, hon som fick föl för en månad sedan, har fått lunginflammation. Nu går hon på penicillin och två andra medel som ska få henne att må bättre, men än så länge har det inte märkts någon förbättring. Hon blev sjuk i måndags. Eftersom hon har sitt föl som diar, så tar han all hennes energi. Hon har blivit smal som en sticka och ser så hemskt mager och sjuk ut. Vi försöker truga i henne kraftfoder men hon äter inte fulla portioner. Usch vad det är jobbigt när djur (och barn för den delen också) är sjuka. Blir hon inte bättre till fredag måste vi nog åka till djursjukhuset i Skara med henne. Lilla Smilla, stackare, bli nu frisk!

Jag ligger lågt ett tag framöver, som ni förstår... Jag håller tummarna så jag blir blå att hon blir bättre snart.

6 kommentarer:

Hjärtans sa...

Kikar in hos dig och önskar dig lycka till med din häst!
Förresten så är din blogg supermysig!
Jenny

Tidsmästarinnan sa...

Lilla mammahästen!
jag håller både tummar och tår här, hoppas hon piggar på sig snart!

Kram

Anonym sa...

Håller tummarna!!!!

Kamomilla sa...

Hjälp ändå... hoppas det löser sig, det där var ju jättetråkigt att höra!

Marie sa...

Hej Kristin!
Hoppas att allt går bra med din häst, måste vara hemskt att se henne må dåligt! Lovar att hålla tummarna!!!

Varma kramar
Marie

himlen runt hörnet sa...

Hej Kristin!
Första gången jag tittat in här, och jag blev inte besviken! vad fint ni har det! tråkigt att läsa om din häst. Är själv hästtjej. hemskt när de inte mår bra! hua mig! hoppas det går bra och att hon snart får sina krafter tillbaka. Hit kommer jag i alla fall kika in lite oftare!
Kram Kimmie