28 maj 2008

Mera New England och stjärnor

Jag letar mer grejor som skulle passa till ett New England-inspirerat pojkrum. Att kunna hitta saker på nätet är ju fantastiskt när man som jag bor mitt i skogen, långt från "fina butiker"!Överkast från Green Gate, det första heter Oliver rutigt (1339 kr) och det andra Oliver randigt (949 kr). Finns hos Elsas hem. Det tredje är Simon (1349 kr), som jag hittade hos Syster Lycklig.Fina kuddar som matchar till, från Elsas hem, pris 335 kr resp 265 kr.

Nedanstående överkast heter Petra rutigt, finns hos Noga utvalt (620 kr). Det med stjärnor på är en pläd på bilden (från Noga utvalt), men i min närmaste tygaffär (Textilhuset i Nässjö) så finns den i överkaststorlek också, för 849 kr.Jag är i valet och kvalet vad jag ska satsa på. Ett överkast med stjärnor på kanske blir too much när jag ska ha kuddar med stjärnor på (och förmodligen en liten gardinkappa och kanske vimplar också)? Vad tycker ni?? Vilket överkast tycker ni är snyggast? Jag gillar nog det randiga Oliver-överkastet bäst, tror jag.

Söt mugg (80 kr hos Elsas hem) som skulle passa att ha pennor i och en jättefina metallboxar (99 kr för den stora från Syster Lycklig eller 249 kr för alla tre hos Elsas hem) att stoppa saker i... från Green Gate. Så klart. Jag verkar obehindrat kunna köpa hela deras kollektion i blått-rött-ljusblått att döma av det här inlägget...


Knopp med prickar eller ränder finns också hos Elsas hem, för 49 kr/st.


Matta med stjärna i mediumstorlek, från Noga utvalt för 200 kr.

5 kommentarer:

All Things Blue sa...

Tak for din søde kommentar på min blog. Min søn har i øvrigt et sengetæppe fra Ilva med stjerner på den ene side og røde striber på den anden. Og puder(kuddar?) med Stars and Stripes også fra Ilva.
http://www.ilva.se/avdelning/textil/67/pl%E4dar
Har tilføjet din fine blog til min liste. Mange hilsner!

Gårdsromantik sa...

Visst får man ett helt annat utbud med webbutiker.

Jag har upptäckt en massa små för mig okända orter sedan jag började sälja över nätet - internet är fantastiskt!

Kram Maud

Sjöboden sa...

Hej, vilken fin blogg du har. Gillar verkligen de marin-inspirerade sakerna du visar!
Hälsar på igen...
Kram C

himlen runt hörnet sa...

Hej!
Simon överkastet tycker jag är urfint! Och de andra också för den delen! Läste att din närmsta tygaffär är i Nässjö! Kul! Dit har jag heller inte så långt :)
Kram Kimmie

Annah of Sweden sa...

KIKA GÄRNA IN PÅ VÅRT NEW ENGLAND INSPIRERADE SORTIMENT! Du hittar säkert flera fina saker som passar både i barn och vuxenrum... GILLAR DIN BLOGG! HA EN BRA DAG!

/Anna

ANNAH OF SWEDEN.SE
www.annahofsweden.se
http://shop.annahofsweden.se