09 maj 2010

Inget är som väntans tider?

Jaha, då har en hel vecka gått och vi har väntat på fölungen, som inte kommit, och på skönt vårväder, som inte har kommit det heller. I fredags stormade det här, igår regnade det och var bara två plusgrader, bättre väder kan man ju önska sig när det är maj! Jag tror Smilla "kniper" om fölungen till solen visar sig igen. Jag hoppas det blir snart, för jag börjar bli trött över att vaka på nätterna! (Jag är naturligtvis inte vaken hela nätterna, men kollar nog med 1½ timmes mellanrum på monitorn hur det står till i stallet tack vare kameraövervakningen.)
.

.

.
Igår fick vi tända ljus och elda i kakelugnen för det var så ruggigt. Det här vackra ljuset fick jag av Katinka med butiken och bloggen Blandet-Landhandel när hon hälsade på här i påskas. Det doftar underbart! Jag skulle vilja handla alla varianter av det här ljuset från Munkholm, för att inte tala om tvålarna som också görs där. "Fatet" är en gammal fransk pajform, köpt på Madame Petite, vasen i fattigmanssilver är nytillverkad.

5 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Hi, hi vad kul att vi bloggar om samma ljus idag. Hoppas jag får se fölungen om jag kommer förbi nästa vecka.
Kram Lotta

Kamomilla sa...

Här eldar vi också ännu, nästan dagligen.. Men nu lovar de värme till slutet av veckan, jippii!!
Vad bra att ni har en monitor så du slipper gå ut mitt i natten i alla fall. Hoppas det snart är dags och att allt går bra!

Karin sa...

Jag håller tummarna för fölet och värmen! Ljus behövdes igår!
Karin

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Grattis till det lilla fölet när det nu väljer att släppa taget :)) Ett utav det bästa som finns enligt mig är doft ljus, gärna vanilj för min del.
Ha en toppen vecka.
Kram, Nina

Unknown sa...

Hej Kristin! Håber føllet kommer snart - glæder mig til at høre nyt! Nydelige billeder som altid - det der lys ser fristende ud (jeg bliver nødt til at shoppe lidt hos Katinka...). Ha' en dejlig uge! Knus; Heidi