19 maj 2010

Vårt nya badrum, del 1

Nu äntligen har vi "flyttat in" i vårt nya badrum! Visar några översiktsbilder idag, så kommer mer detaljbilder i nästa inlägg... Som vanligt när vi inreder blir det en mix av gammalt och nytt, dyrt och billigt, fina gatan och man-tager-vad-man-haver. På väggarna och i taket vitmålad pärlspont, på väggen vid badkaret italienskt kakel (vitt "buckligt" 15x15 cm) och på golvet i hela rummet klinker (gråbrunt 15x15 cm) från vår lokala kakelbutik.
.

.
Gammal spegeldörr, spegel och hylla. Toalett från Ifö, toapappershållare från Ikea. Ser ni hur härligt gammalt glas det är i spegeln, liksom lite vågigt? Först var jag skeptisk till hur det skulle gå att ha en gammal spegel och spegla sig i, men det fungerar utmärkt!
.

.
Hörnskåp från Blocket som passade precis i hörnet bakom dörren (och det var redan vitmålat också!), handfat från Svedbergs, lampa från Ikea, tvättställsblandare från Nacka byggnadsvård.
.
.
Badkar från Westerbergs, pall från loppis, handduk från Hemtex, taklampa från Ikea.
.
Jag har inte hunnit redigera bilderna så mycket. Tog bilderna igår kväll, och det blir rätt så mörkt då badrummet vetter mot norr. Jag tycker ändå att rummet känns ljust och vi är så glada för det. Det saknas ännu lite detaljer som jag ska komplettera med, men på det hela taget är det klart, hurra!
.
Ha en fortsatt trevlig vecka!

10 kommentarer:

Ett hem på landet sa...

Va fint det blev!!!
Tycker verkligen att ni fått till en fin mix, av det du beskriver, ser verkligen inbjudande & harmoniskt ut...
KRAM

Made in Persbo...Carina sa...

Härligt! Å va fint det blev! Ska bli roligt att se resten sen :)

Kraaam, Carina

Renée sa...

Tänk sen när du har en "bad day" så kan du ligga där och gotta dig i hett vatten med ett glas med gottigt i! Fint som snus!!!

Kia sa...

Det blev jättebra! En bra mix av gammalt och nytt.

Louise sa...

Jättefinr är det. Gillar mixen av nytt/gammalt. Hörnskåpet är speciellt fint tycker jag !

Unknown sa...

Nydeligt, Kristin! Hvor blev det fint - dejlig nostalgisk stemning. Er vil med hjørneskabet - god idé at sette et sådant ind i badeværelset. Knus; Heidi

Karin Lindström sa...

Hej Kristin!

Vad skönt och så fint det är! När jag ser ert badrum kan jag nästan ångra att vi byggde tvättstuga i utbyggnaden. Så himla skönt med ett stort och fint badrum;) Jag ser fram emot fortsättningen;)

Hoppas allt är bra med er!
Kramar Karin

Marie Söderberg sa...

älskar bilden via spegeln..åå badkaret ..och kranarna

Marie/Mison sa...

Så underbart vacker Kristin. Håller med dig om att det är ljust. Som vanligt har du hittat en bra mix mellan gammalt och nytt. Funderar på anamma din stil till vår tvättstuga i källaren som ska få sig en makeover med väggmålning, nya hyllor mm i sommar. Tips? Korgen som står på mitthyllan i hörnskåpet - vart kommer den ifrån?

Hoppas Ni har det bra annars. Hos oss har vi haft ett rent fantastiskt väder den senaste veckan. 24 grader i stort sett var enda dag och sköna ljumma kvällar. Känns bättre än under högsommaren! Förmodligen håller väl inte det hela i sig så länge till, men i alla fall. Lillhoppan har börjat prata riktigt mycket nu - hennes "Kan inte" är så gulligt att mamman nästan börjar gråta när hon hör det! Kramar

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fint, ro rofullt!
Ha den finaste dagen!
Kramis/LenaS