25 maj 2010

Ögongodis

Jag har inte hunnit ta bilder och visa på det jag egentligen skulle lägga ut, så istället blir det lite mer vackert ögongodis. Det är Helena Skarp och Mari Eriksson som gjort detta reportage, hämtat från Sköna hem.
.

.

.

.

.

.

.

.

.
Precis som jag skrev om i förra inspirationsinlägget så får jag nu massor av sommarkänsla och vill skrubba, rensa, feja, öppna fönster och gå barfota! Typiskt att helgens sommarvärme försvann.
.
Det är ganska många som undrar när reportaget om vårt hus kommer i Lantliv. Det gjordes ju i augusti förra året, så det borde ju komma ut i något nummer snart, men jag vet inte vilket... Vad konstigt det kommer bli att se sitt hus i tryck! Dessutom har vi ändrat om rätt så mycket så det är ju inte samma inredning längre. Nya möbler (ja, alltså nya gamla möbler!), lite ommålat etc. Men så tror jag det är för alla, hemmet ändras ju hela tiden.

5 kommentarer:

Tulipa sa...

Hej Kristin!

Vilka fantastiska insprationsbilder!

Känns så rent, fräscht och sommarsvalt. Enkelt och med massor av känsla bakom.

Trevlig vecka!/ Mariette

Ett hem på landet sa...

Spännande att få se bilderna och läsa reportaget när det kommer ut.
Va mycket fina fynd du gjorde och gratis dessutom, helt underbart ju!!!
KRAM

Kamomilla sa...

Åh, du vännen, jag tyckte det var nyss som de gjorde det hos er...oj så tiden går... Tur att jag är prenumerant så jag inte missar det- det ska bli så skoj att se det i tryck!!!

Vi har också ändrat en massa sen vårt reportage och det kommer ett nytt i jul (i finska Lantliv) så då ser man igen hur mycket man fixat om sen dess...


Ha det gott vännen, hoppas du inte lider av att det blivit kallare. Det känns ju ända in i märg och ben..

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka inspirerande bilder!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Unknown sa...

Ja de billeder er bare skønne - enormt inspirerende. Jeg ville bare lige sige at jeg har en lille hilsen til dig på min blog idag:) Knus; Heidi