27 maj 2010

Skönt grönt

Tjolahopp, så var det snart helg igen. Tänkte visa mina urfina burkar som jag köpte hos Violas romantiska ting i söndags. Jag rekommenderar er ett besök i hennes söta och mycket charmiga gårdsbutik som ligger i ett 1700-talshus på deras gård. Jag kunde inte åka därifrån utan burkarna! Sedan passar de lika bra för timjan och basilika som för kaffe och socker...
.

.
Den vita skålen som basilikan står i, är fyndet från pingstaftonen. Skålen blev som ny efter en disk (helt ärligt tror jag inte den hade fått sig en rejäl disk så ofta i det hemmet... det var ganska smutsigt och lortigt överallt, om man säger så...)
.

.
Här ser ni min ena tallrikshylla med vitt och krämfärgat porslin i bakgrunden. Det passade så fint ihop med det gröna, sköna. Önskar alla en trevlig helg!

5 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Underbara burkar! Och jag har fortfarande inte kommit över alla fantastiska fynd du gjorde under pingsten..! Jag är STUM! Så jag unnar dig verkligen alltihop, men liite avis är jag ändå. Man är ju inte mer än människa.. ;-D

Marie sa...

Fina burkar Kristin och skålen är ju helt underbar! Och du, kan man verkligen tokfynda så där som du gjorde på pingstafton, helt otroligt, GRATTIS!

Trevlig helg!
Kram Marie

Ett Vitare Hem sa...

Visst har hon en massa fina saker, en underbar butik!
Ha en underbar helg!
Kramis/LenaS

C. Tvillingmamma sa...

Härligt!

Kamomilla sa...

Violans butik är bara för härlig!! Och burkarna förstår jag att du fäll för på momangen!!