28 februari 2011

Sista vinterdagen?

Nej, jag tror inte vintern slutar fastän februari tar slut idag och kalendern säger att det är vår imorgon. Här är fortfarande snöigt och kallt… Varje dag för vi ett krig mot vattenledningen ut till stallet, som är på väg att frysa pga tjälen gått ner så långt i marken nu. Jag vill inte att det ska hända nu, när våren är i sikte! (Förra året frös vattenledningen redan strax efter nyår och den tinade inte upp förrän 1 maj, helt otroligt, men tjälen var djup!)

I senaste numret av Sköna hem är Maries underbara kök med. Hon har det finaste köket jag vet och jag skulle kunna byta med henne vilken dag som helst. Hon har allt det där som jag inte har plats för, en rejäl köksö, hög takhöjd så man kan hänga saker i taket, kökssoffa, väggar med plats för små skåp eller en stor tavla… Dessutom har hon öppna hyllor istället för överskåp (mitt ständiga aber ni vet) och jag är verkligen avundsjuk på bänkskivan i kalksten och de snygga lamporna. Alla bilderna är lånade från Sköna hem.7 kommentarer:

Ainosofia sa...

Lovely <3

AS (Finland)

Sofia på Me and my home sa...

Mmmm det är så fint...! Men ditt går inte av för hackor heller vet du! Jag älskar den grå färgen på panelen!
Hoppas det är bra, visst är man seg på vintern nu... vill ha ljuus!! Men rätt vad det är: så är det här!
Kram Sofia

LissenTo sa...

Jatack, jag kan också byta :-)

Ha det gott. // Lissen

Norrfrids Eija sa...

Marie har en makalös känsla för det här med inredning! Badrummet, köket, allt! Gillar att hon har uppgraderat köket med de mustigare tonerna, de ger massor med mer karaktär åt rummet!
Ha det gott, ska snart svara dig!
Eija

Unknown sa...

Jeg er også vild med det her køkken, og forstår godt dine ønsker :-) Synes at hun mikser tingene på en meget fin måde, og der er så uendeligt mange finde detaljer - man kan faktisk sidde og kikke på det leeeeenge :-) Ha' en god aften, Kristin! Knus; Heidi

♥ Fyra årstider sa...

Gud vad det är fint...nu fick jag inpiration till mitt nya kontor. Här ska snickras en köksö:)
Kram Lotta

Högagärde sa...

Vilken ljus och trevlig blogg du har. Efter att ha spanat runt ett tag känner jag igen
bilderna från Lantliv. Jag tror att min man Patrik har varit hos er och klippt får. Jag är själv en nästan ny bloggare och skriver mest om trädgård, blommor och får men även lite inredning, med betoning på lite.
Jag håller med dig och de som komenterat bilderna: Köket är verkligen härligt. Jag köpte tidningen enbart
för den vackra framsidas skull.

Ha en skön helg