12 maj 2008

Vilken helg det har varit!

Vilket fantastiskt väder vi har haft i helgen, man har ju knappt velat gå in! Yrseln har tack och lov blivit bättre, även om jag har fått ta det lite piano. Älskar vår lilla gård den här årstiden, då är den verkligen vårt paradis på jorden. På något sätt så är det som om man har blida ögon och bara ser det vackra och inte allt det som måste göras i ordning. Jag vet inte om bilderna lyckas förmedla det jag känner, men i mina ögon är de i alla fall våriga och härliga.









Planteringsbordet gjort av ett symaskinsunderrede. Kryddskyltarna väntar på att få sättas ner tillsammans med kryddplantor.



Såhär ser det ut bakom vårt hus. En grind som leder rätt in i körsbärsblommen...





Tulpaner "Angelique" och alliumknopp, och körsbärsblom.

9 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så vackert...så vackert.
Symaskinsbord har jag också - men det sitter en ganska vacker maskin kvar så jag nämns inte ta bort den ännu...blir så sugen när jag ser din.

Tidsmästarinnan sa...

vilka otroligt fina bilder!

ja det är så vackert nu så man blir alldeles tagen...
vi har varit ute från morgon till kväll i helgen, riktig sommarkänsla.

Kram!

Karolina sa...

Tack för din kommentar! Tyvärr bor jag bara på 51kvm, så har inga hörn att ställa den i. Tyvärr. Men ananrs så är möjligheterna oändliga när det gäller en skolbänk.

Vackra bilder du har. Mums...drömmer mig bort.

Kram Fröken Fägring

Anonym sa...

Hej!

Vad bra att det snurrar mindre för dig... Här har också helgen varit underbar. I lördags var det 21 grader... Eftersom vi köpte en ny trädgårdsmöbel i fredags passade det ju bra med grillkväll. Det är ett tag kvar till träden blommar här, men jag har i alla fall burit ut i växthuset. Jag känner hoppet om sommar när jag ser dina fina bilder. Vi skulle behöva en ny kamera känner jag. Några tips på en enkel och bra digitalkamera? //Marie Jo

Karin Lindström sa...

Kristin min vän, hoppas du känner dig bättre. Vilka underbara bilder och fynd. Trodde du skulle tagit det lungnt och så har du visat så mycket fint sista veckan!
Symaskinsbordet och allt det andra är verkligen fina och fin trappa också.
Blommar verkligen inte häggen hos er? Konstigt om vi skulle vara före!

Många kramar
karin

Kamomilla sa...

Du har så rätt det ÄR underbart! och dina bilder lyckas förmedla den känslan perfekt!

Mitt Egnahem sa...

Helt otroliga bilder. Och säkert överträffar verkligheten bilderna... Åh i Quarnarp har jag varit. Mysigt ställe, och gullig "farbror"... Älskar sådana butiker. Fåglarna är som galna här ikväll! MVH Värmländska Mitt Egnahem

Solsjö - Under en vind sa...

Tycker verkligen att du förmedlar rätta känslan via dina bilder!!!

Hoppas att du mår bättre! Kan tänka mig hur det känns....jag har varit åksjuk sedan barnsben så känslan är den samma kan jag tro....

Ha en bra vecka! Kram!

Marie sa...

Hej Kristin!

Underbara bilder som verkligen förmedlar känslan av den härliga våren.

Hoppas att din yrsel snart går över. Jag hade något liknande när Elsa var bebis, det var hemskt!

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Marie