22 augusti 2011

Adventsmys sökes!!!!

Jag och Lotta planerar att göra ett par adventsreportage senare i höst/vinter och vi söker nu mysiga hem med härlig julstämning! Vi behöver hem som är adventspiffat med mycket charm. Stort eller litet hus, på landet eller i stan, lantligt eller modernt spelar ingen roll, huvudsaken är att hemmet är personligt och har mycket känsla. Helst ska det ligga i Småland, Västergötland, Östergötland eller Sörmland så vi inte behöver åka så långt. Vi beräknar göra reportagen under november till januari.

Svara genom att skicka ett mail med bilder (som absolut inte behöver visa ett julpyntat hem) till kristin.fagerskjold@gmail.com. OBS! Utan bilder kan vi inte bedöma hemmet, så foton är ett MÅSTE. Vi får tyvärr alldeles för många förslag utan bilder, som vi inte har tid att följa upp.

3 kommentarer:

Linda sa...

Det låter jättemysigt! Det är nästan så att man börjar längta till julen. Nästan... Ha en bra vecka! Kram Linda

Kia sa...

Är det redan dags?? Jag har i och för sig redan köpt 3 julklappar. : ) Och lite smått börjat fundera på julpyssel men bara när jag ska få ihop ett glatt gäng och pyssla.

/ Kia

jennie sa...

hej kristin.. vill säga igen att ett besök hos Nina är att rekomendera.. du kommer bli överväldigad av hennes fina hem..